In het donker [Verhaal]

http://i42.tinypic.com/20qgz8o.jpg

Noura
Naam: Noura Swan
Leeftijd: 15
Afkomst: Engeland [Woont al sinds haar vijfde in Nederland]
Leefgebied: Op de Veluwe
Woont met: Ouders, broer en zus en haar hond en kat.
Beste vriend(en): Emily

Emily
Naam: Emily Verhoeven
Leeftijd: 15 1/2
Afkomst: Nederland
Leefgebied: In dorp dat rijkt aan de Veluwe
Woont met: Moeder en kat.
Beste vriend(en): Noura en Thijs

Aiden
Naam: Aiden Vôen
Leeftijd: 17
Afkomst: Zweden
Leefgebied: -
Woont met: Niemand
Beste vriend(en): Heeft hij niet

Hier al wat informatie over de personage’s in het boek. Binnenkort volgt het begin van het verhaal! :slightly_smiling_face:

Misschien kan je wat informatie geven waarover je verhaal is?

De regen kletterde op het dak van Noura’s slaapkamer. Noura sliep op de zolder met haar broer. Ze had vroeger altijd de kamer van haar zus gewild omdat ze dan wel fijn en veilig in de buurt bij haar ouders lag, maar was toch wel blij toen ze ene jaar of dertien werd dat ze op zolder sliep qua privacy.
Vandaag was de zomervakantie gestart, en wat voor een zomervakantie. Het begon al met regen, nou dat zou wel goed komen is wat ze op het weerbericht voorspelden.
Op de klok zag Noura dat het al bijna tien over half twee in de nacht was. Ze had niet bepaald zin om te gaan slapen, want ze zat ’ s avonds altijd vol energie, maar ze moest de volgende morgen er al vroeg uit om haar hond Max uit te laten die altijd vol energie zat dus vroeg uitgelaten moest worden.
Max was een Berner Sennenhond van twee jaar. Toen Noura 14 was had ze met haar ouders hem uit het asiel gehaald. Waarom ze voor hem koos wist ze ook niet precies. Max had Noura heel lief aangekeken, zei ze de ene keer. De andere keer werd ze tot hem aangetrokken en weer een andere keer vond ze hem gewoon de liefste.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Sorry voor het rare einde van het eerste deel maar ik moet nu weg! :slightly_smiling_face:

Het was nu twee uur ’ s nachts zag Noura op de klok. Ze besloot maar te gaan slapen omdat ze anders de volgende ochtend niet normaal chagrijnig zou opstaan. Het was dan ook een lange dag voor haar geweest.

De wekker piepte oorverdovend hard vlakbij Noura’s oor. Ze schoot overeind en drukte de wekker uit. Rustig aan kwam ze haar bed uit en pakte haar bordeaux rood met zwart gestreepte trui en haar kaki kleurige broek.
Op haar tenen liep ze de trap af naar de badkamer. Ze wilde nou eenmaal niemand wakker maken. Noura nam een snelle douche en trok haar kleding aan. Ze schoot in een paar gympen en liep de trap af naar beneden. Daar stond Max al vrolijk te kwispelen. De hond blafte enthousiast toen hij Noura zag en sprong tegen haar aan. Noura aaide de hond over zijn bol en deed hem de riem om. Ze haalde de achterdeur van het slot en liep door de tuin het bos in. Vandaag scheen de zon eindelijk weer eens. Dat was maar goed ook want ze was van plan met Emily, haar beste vriendin te gaan zwemmen en het was wel zo leuk als het buitenbad open zou zijn.
Ze trok het tuinhekje achter zich dicht en vervolgde haar weg door het bos. Er liep niemand zo ’ s morgens vroeg. Al zou dat binnenkort veranderen, want het was zomervakantie en dan kwamen er veel vakantiegangers naar de Veluwe.
Max rende in de verte tussen de bomen door als een speer achter een haas aan. Het jachtseizoen was weer geopend in Max z’n wereld. Noura liep stevig door naar het meer waar ze vroeger als klein kind toen ze net op de Veluwe kwamen wonen, altijd gespeeld had. Ze was blij dat het er nog steeds was, want in de zomer was het een heerlijke bron voor verkoeling in de brandende zon. Ze trok haar gympen uit en ging op de stijger zitten waarna ze haar voeten in het water liet hangen. Max was al lekker aan het zwemmen, hij had het dan ook behoorlijk warm zag Noura aan het gehijg van de hond. Aan de overkant van het meer zat een visser. ‘Hoe kunnen die nou zo lang in hun eentje zitten’ dacht Noura. Dit had ze zich al altijd afgevraagd. Al was Noura ook vaak alleen.