IKEA hoes slaapfauteuil Lycksele

Hallo (:

http://www.ikea.com/be/nl/images/products/lycksele-murbo-slaapfauteuil__68307_PE182452_S4.jpg

Een tijdje geleden heb ik deze slaapbank van IKEA gekocht, maar hij is wit en dat is zo saai. Op internet zijn er geen andere leuke hoezen te bespeuren dus ik zou hem eventueel zelf opvrolijken, alleen weet ik nog niet hoe.

http://1.bp.blogspot.com/_2UenqSnDJik/TRuYy2FzhoI/AAAAAAAAAHo/lB8CZTRZ9tg/s1600/sprei2.jpg

Ik zou graag zo’n hoes/sprei haken met van die vierkantjes omdat ik het er heel leuk vind uitzien, maar het lijkt me erg veel werk. Heeft iemand dit al eens gemaakt, of weet iemand waar ik die kan kopen in verschillende maten? Andere ideeën zijn ook welkom!

Ja, dat kan ik wel doen, maar gewoon een stofje blijft zo… gewoon :wink:.
Dan moet het al een speciaal stofje zijn, en die kosten al gauw ¤ 20 per meter… Zoals deze: http://julijasshop.blogspot.com/

meestal heb je leuke stoffen voor meestal 6/7/8 EUR

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00143283
HIer HOES

Oh ja? Degene die ik leuk vind zijn altijd meteen ¤ 20…

En inderdaad, die hoes had ik al eens gezien en vond hem wel leuk, maar die past TOTAAL niet bij mijn kamer in pastelblauw en groen. :frowning_face:

Gewoon wat rondvragen of er ergens een winkel is met stoffen, De bank maten opmeten en stof in die maten kopen, Ik ken een winkel waar 2 meter stof 2,50 is, Dus dan ben je goedkoop uit, En als je de stof hebt kun je bekleden, Of gewoon allemaal kleine stofjes aanelkaar vast naaien en dan een groot lapjes deken ervan maken en die op je bank leggen :grinning:

Hm, en van die opstrijkdingen, weet iemand waar je die kan krijgen?