Ik zoek nieuwe sites met XXS en XS

Ik vandaag ziek thuis en verveel me, dan ga ik altijd een beetje online shoppen :flushed: maar ik wil graag nieuwe sites die maat xxs of xs verkopen. Normaal heb ik maat 164 ongeveer.
Ik heb trouwens al op www.asos.com gekeken bij petite, maar ik vind dat altijd zo duur om terug te sturen. www.kenzaa.nl ken ik ook al, weet iemand nieuwe sites? Liefst met veel (denim) shorts en korte tops?

voor korte shorts zou ik gewoon even bij de kindermaatjes kijken

H&M Primark Zalando en zoals je al zei Kenzaa

Bij Lady Sting heb je ook vaak xxs en xs

Klopt maar mijn ervaring is dat de kleding daar best groot valt… als ik daar een broek aan pas met maat xxs zit hij nog steeds te los terwijl ik echt niet zó mager ben haha.

Ja Lady Sting lukt me ook nooit echt om iets leuks te vinden, primark wel! Alleen ik vind het echt niet leuk om heen te gaan, die in Zaandam waar je maar 8 stuks tegelijk in de paskamer mee mag nemen, zucht, en dan weer achter in de rij gaan staan.

Misschien Costes? Valt onder The Sting, ik weet alleen niet zeker of ze kleiner dan S verkopen.

Bij de bershka hebben ze xs en xxs :slightly_smiling_face:

Dit kan in het kinderkledingtopic (http://forum.girlscene.nl/forum/fashion/algemeen-kinderkleding-topic-300503.0.html) of het webshoplijst-topic (http://forum.girlscene.nl/forum/fashion/webshoplijst-185283.0.html)