Ik zoek: een halflange rok

Ik ben op korte termijn (voor zaterdag) op zoek naar een rok (liefst effen) die ongeveer tot net over mijn knieën komt. De kleur maakt niet uit, alhoewel zwart waarschijnlijk het fijnst zal zijn. De rok moet een beetje zwieren als ik ronddraai, dus niet strak. (Ik moet er namelijk in dansen.) Ook ben ik geen fan van die typische plooien (zoals dit: http://images.asos.com/in…583977/mink/image1xxl.jpg)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet écht op zoek ben gegaan, maar ik dacht dat ik het toch maar even moest vragen, aangezien ik bijna nooit zulke rokken tegenkom. Vaak zijn ze korter, of juist langer.

(Ik weet dat er een ‘ik zoek’ topic is, maar ik heb vaak gelezen dat dat niet werkt, dus doe ik het zo maar.)

Marktplaats

Ik zoek topic:
http://forum.girlscene.nl/forum.php/Verkoop/Het_ik_zoek_topic_3/list_messages/193959

Ik heb op Marktplaats gekeken, maar daar verdrink je in de advertenties. Het is me niet gelukt om daar te vinden wat ik bedoel. Het liefst koop ik het ook gewoon in een winkel, dat is veel handiger. Vooral omdat ik het ook zaterdag al nodig heb. Toch bedankt. :slightly_smiling_face:

En ook al heb je vaak gelezen dat het niet werkt, het werkt heel vaak ook wel. Dus waarschijnlijk wordt dit topic gesloten.

Hm, oke. Ik moet zeggen dat ik hier ook al een tijd niet op ben geweest. Ik zal het in het ‘Ik zoek’-topic proberen. Dankjewel. :slightly_smiling_face: