Ik zit hier echt mee.. helpme?

Hee

Wat kunnen wij eraan doen? (niet eens lullig bedoeld voor de verandering, maar gewoon, wij hebben hier niet een vriendje voor je klaarliggen ofzo)

Hee!
Je bent niet de enigste idd die nog niet gezoend heeft,
ik ook niet,
al ben ik nu 15 en word in augustus 16…
Ik ben in de 2e heel erg gepest waardoor ik begin 3e naar een andere school ben gegaan.
het is super leuk daar en heb het erg naar mijn zin.
Al denken mijn vriendinnen wel dat ik 3maanden met een jongen heb gehad genaamd peter…
en dus gezoend.
wat niet waar is…
mja ik schaam me er wel voor dat ik nog nooit gezoend hem maar hang die verhaal over peter altijd aan iedereens neus want beter tegen iedereen het zelfde liegen dan tegen een paar niet en dan komt het uit en poef ben je dood.

Maak je niet zo druk! Die vriendjes komen allemaal vanzelf wel! :slightly_smiling_face:
En qua je gewicht, ik vind je helemaal niet te dik, hoe moeilijk het ook is moet je je niet met anderen meisjes vergelijken want daar word je zelf echt niet dunner door en alleen maar meer onzeker.

En trouwens, dr is niets mis met je gewicht toch? Volgens mij klopt dat prima. (oeh, niet een pleonasme, maar zo’n ander geval, ik kan wel nederlands)

Ja daar heb je wel gelijk in… Ik zeg nu ook niet tegen mensen als ze ernaar vragen ‘oh die bestaat niet hoor’ Dan vertel ik ze rustig nog even in het kort dat het mijn ex is die ik met snowboarden heb ontmoet xD

Maar fijn om te weten dat er nog iemand is die hetzelfde mee heeft gemaakt!

ik wil niet lullig zijn maar ik snap niet dat jullie het verzinnen… over een zogenaamd vriendje enzo…
en waarom zouden je ouders denken dat je lesbie bent… omdat je nog nooit met een jongen gezoend heb…??
beetje onzin.
kijk dat je onzeker over je zelf bent kan best zijn… en ik wil niet hard zijn maar daar kom je wel een keer overheen
er zijn ook meerde mensen die nog niet gezoend hebben… dus?? en precies wat aannaa zegt… wij hebben hier geen vriendje klaar liggen…

~

Klopt wel, het maakt het voor mij ook niet echt makkelijker dat mijn zus van 18 maar 56 kilo weegt ofzo, zij heeft dan wel de bouw van mijn moeder en ik van mijn vader… Maar toch heb ik het idee dat iedereen altijd denkt van hoe kan zo’n dun meisje zo’n dik zusje hebben?
Tja, Het is gewoon zo… Ik zal wel iets meer proberen te sporten-minder eten en gezonder eten, hopen dat ik daarmee de kilotjes er een beetje afkrijg, hihi!

[b]Jhaa.
Jou Gewicht is prima.
Want je bent ook lang.
En vriendjes zijn ook niet altijd fijn hoor.
Geniet maar van SINGLE zijn.
En maak je vooral niet druk.

Als je gepest word.
Moet je niet op reageren.
Anders moet je laten zien dat je HOE DAN OOK je zelf blijft.
NOOIT je zelf voor ze veranderen.
Als ze geen vrienden willen.
Hebben ze PECH want hun zijn niet de enigste op de wereldbol.

Voor je puisten kun je clerasil ofzoiets gebruiken helpt wel eens.
En nachtcreme enzo.[/b]

Ik moest gewoon even mijn verhaal kwijt(A) Nu ik hem zo overlees zie ik inderdaad dat er niet echt een vraag instaat ofzo…

Dankje! Gepest word ik nu niet meer, hooguit soms een fout opgevatte opmerking.

clerasil helpt niet, nachtcreme ook niet, ik heb ongeveer alles al geprobeerd :stuck_out_tongue:

Maar bedankt voor de tips!

xxxx’

Ik was heel lang een groentje, tot mijn 16de en ik heb daar nooit over gelogen. Ik ben al heel lang maagd en ook daar lieg ik niet over.
Ik vind het nogal slecht om daar over te liegen, zoiezo omdat je dan wanneer je het wel heb gedaan niet meer kan vertellen, omdat iedereen denkt dat je het al gedaan hebt. en als je liegt vertrouwen mensen je zoiezo niet snel meer.

Je zelf zo verloochenen is gewoon niet goed, je moet juist trots zijn op je zelf, dat jij al zo lang zonder kan, en niet wanhopig de eerste de beste pakt.

Ik ben ook gepest 2x uit een klas 1 x uit een school.
Maar ik heb daar wel veel van geleerd, en ik heb er nog steeds moeite mee, van wat jij zei met vriendinnen enzo.
Uiteindelijk kom ik er wel, en jij ook.
Het gaat bij mij nu al een stuk beter

met die puisten had ik ook, ga aan de pil dat is het beste middel vind ik

Argh weet je wat.
Ik zal het aan me moeder vragen.
Zij weet het vaker wel.
Maar wat voor huid heb je dan?

Ok, laat ik je t volgende vertelle…

ik ben ook nooit de knapste geweest en zat ook op jou leeftijd onder de puistjes
op een gegeven moment was ik daar gewoon vanaf! bij de een gaat het jammergenoeg wat langzamer dan bij de ander, maar het gaat echt wel over :slightly_smiling_face: en op jou leeftijd blijf je verandere, ik ben vanaf me 15e tot nu (18) ook egt enooorm veranderd.
En wat betreft je lengte en gewicht enz, 69 kilo met een lengte van 1.78m is I-DI-AAL! ik zelf ben dan al 18 en ben 1.75m en weeg 64 kilo
wss ben jij al ver in je groei, ik was op jou leeftijd ook al 1,72m ofzo, ook al bijna uitgegroeid dus kan je zegge
de een groeit nou eenmaal sneller dan de ander, en als je daardoor gepest word, zijn t gewoon alleen maar domme mense waardoor je gepest word
En die jongens… ach maak je daar niet druk over :wink: van sommige vriendjes word je alleen maar moe hoor :stuck_out_tongue: tuurlijk, t is leuk een vriendje hebben, maar je bent nog hartstikke jong, dat komt echt nog wel :wink:
En je weet wat ze zegge, meisjes worden nou eenmaal eerder volwassen dan jongens, dus neem de tijd :slightly_smiling_face:
Xx

een vette huid :stuck_out_tongue: die puistjes vallen opzich nog wel mee, maar ik heb echt heel veel meeeters, die dingen zijn zo rot. Uitknijpen vind ik zoiezo een heel vies werkje en ik heb een heel gevoelige huis dus vervolgens loop ik een week met een rode huid rond en omdat ze heel diep zitten lijken het soms gewoon enorm veel putjes (vooral op mijn neus, kin en voorhoofd tussen wenkbrauwen)

Lekker verhaaltje, hihi :blush:

Ik schaam me er ook echt dood voor dat ik heb verteld dat ik dus met die jongen heb gezoend, omdat als die ene dag dan komt dat ik wél echt met een jongen zoen ik niet naar mijn vriendinnnen kan smsen hoe het nou was die eerste zoen. Dus daar voel ik me wel rot over. Mijn zus weet wel dat ik nog nooit een vriendje heb gehad, of misschien denkt ze van wel, ik heb het haar iniedergeval niet gezegt. Dus zij zou wel blij voor me zijn… Maarja ik denk nou niet dat zij de persoon is wie ik wil spreken dan, hihi

Ik wou nu ook echt dat ik het nooit had gezegt, want ik dacht wel van iedereen heeft al verkering gehad, ik bedoel ‘hallo dat was de basisschool…’ dat is lekker serieus.

Maarja, it just happened. ik was 12 toen, dacht niet na.

Gelukkig heb ik ook nog vrienden die niet in mijn klas zitten en die ik daarna heb ontmoet. Dus naar hun zou ik wel toe kunnen gelukkig.

dat is mooi:) en ach als het gebeurt kun je het altijd nog zeggen, en vertel je gewoon de waarheid. Dat snappen ze heus wel:)

Misschien kun je eens langs een schoonheidsspecialiste ofzo gaan? Ik weet het niet zo met puistjes… ik heb dr nooit echt gehad…
Maar, het is normaal om onzeker te zijn hoor…
Ik ben zelf ook heel onzeker, ook over mijn figuur enzoo
In jouw geval zou ik me in ieder geval niet zo’n zorgen maken hoor, 69 kg is niet veel voor jouw lengte hoor:)
Als je wilt afvallen raad ik je aan te gaan fitnessen, meld je aan met een (paar) vriendin(nen) en dat maakt het super gezellig, dan heb je tenminste ook zin&motivatie om te gaan :grinning:
O trouwens… de jongens die bij mij in de klas zaten op de middelbare vond ik ook maar niks :stuck_out_tongue: zooooo kinderachtig :expressionless:
haha
maarja … succes drmee en maak je niet zo veel zorgen :wink:
xx

ik fitness al en dans 3,5 uur per week en ik heb met een vriendin ook één keer per week een middagje dat we gaan hardlopen/fietsen/zwemmen oid. om goed in vorm te blijven :stuck_out_tongue:

Schoonheidsspecialiste kan ik misschien wel een keertje heen gaan ja, ik kijk wel even.

Dankuu x’