Ik wordt niet nat:/

Hee Meiden!

Ik ben een meisje van 17 jaar en ik heb even jullie hulp nodig…

Ik wordt namelijk helemaal niet nat meer…
Zelf ben ik nog niet sexueel actief maar tijdens het masturberen kan het best onprettig aanvoelen. ik ben dan wel geil genoeg om verder te gaan, alleen is het moeilijker voor mij om klaar te komen.

ik denk dat dit ook een hele erge probleem kan worden als ik eenmaal sex ga hebben met m’n toekomstige vriendje! vandaar dat ik hier vroeg bij wil zijn.

ik heb op verschillende fora gekeken waarbij mensen hetzelfde probleem hadden maar die hadden allemaal al sex gehad en hun werd geadviseerd om glijmiddel te gebruiken. ik mijn geval is dit dus geen goede oplossing.

ook wil ik even zeggen dat ik een maand geleden met de pil ben gestopt en het schijnt dat een droge vagina een bijwerking van de pil kan zijn, alleen ik vind het toch een beetje raar.

kan iemand mij hierbij helpen???:slightly_smiling_face:

alvast bedankt!<3

Dat had ik ook wel toen ik nog masturbeerde, ik zou me niet te veel zorgen maken want met je toekomstige vriend wordt het heel anders.

Je kan toch ook gewoon voor jezelf glijmiddel gebruiken? Ik zie het probleem niet zo

met mijn vriend is het héél anders dan bij mezelf… :slightly_smiling_face: komt echt wel goed! je moet je nog niet druk lopen maken om iets wat nog niet is gebeurd.

alleen heb ik tot 2 keer toe bijna sex gehad en toen werd het m ook niet…

Dit ja:)

Heeft hij toen wel genoeg aandacht aan jou besteed? Bij mij duurt het ook veel langer dan bij mijn vriend voordat ik er zegmaar ‘klaar voor ben’ (=nat genoeg…)