Ik word gek als ik even niets van hem hoor..

Lieve meiden,

Ik zit al een tijdje met een probleem, namelijk dat ik helemaal in paniek raak als mijn vriend even niets laat horen. Ik ga dan altijd van het slechtste uit zoals: Hij wilt me niet meer, hij wilt me niet spreken, hij is bij een ander, hij vind me niet belangrijk genoeg om te bellen, hij is iemand anders tegengekomen enzovoort enzovoort.

Zoals een voorbeeldje wat nu wel aan de gang is eigenlijk. Gisteravond was ik bij hem toto ongeveer 11 uur. Ik ging toen naar huis en zei nog: Schat je belt me wel als je gaat slapen hea, niet vergeten zoals gister :stuck_out_tongue: En hij zei heel lief: Tuurlijk schatje! En ik ging met een goed gevoel weg. Maar vervolgens heb ik gewoon niets gehoord. Ik zat gewoon letterlijk te wachten op hem dus ik raakte in paniek, en begon allemaal waanideeën te krijgen. Hij moet vandaag om 12 uur pas werken dus hij had alle tijd om me even van te voren te kunnen en dat heeft hij ook niet gedaan! Ik vraag me af of hij dan wel aan me denkt ofzo of hij niet met verkeerde dingen bezig is :frowning_face:

Dit bedoel ik dus. Ik word gek als hij dan even niets laat horen. Ook moet hij altijd bellen en sms’en en doe ik het bijna nooit uit mezelf dus het is niet zo dat ik hem 1000x sms als hij niets laat horen, in tegendeel ik laat dan ook gewoon niets van me horen. We spreken elkaar elke dag wel dus het is heel raar als hij een hele dag niets laat horen en dan is het al gelijk ruzie als hij wel belt!

Hij heeft me vaak genoeg gezegd: ‘‘Liefje, als ik even niet bel of sms, dan moet je niet verkeerd denken want ik denk dan echt wel aan je maar ik heb dan gewoon soms geen tijd of ik denk er niet aan om je sms’en of bellen’’. Maar toch blijf ik zo denken :frowning_face:

Herkennen jullie dit of hebben jullie tips?

Liefs.

Heel herkenbaar. Als ik bij m’n vriend wegga,ook rond 11en, precies hetzelfde verhaaltje. ‘Sms je me nog dan?’ Vraag ik ;m dan. Nouja… kan ik ook uren wachten hoor. Of ik krijg niks, of pas midden in de nacht wanneer hij dan gaat slapen. Dat is best kut ja.

Mja, ik weet ook niet wat je er tegen kunt doen.

Like; je kunt je vriend moeilijk dwingen…

hou de eer aan jezelf.:slightly_smiling_face:

En als je het echt vervelender begint te vinden, zeg het dan tegen 'm. Niet voor je weggaat, maar gewoon eerder; praat er over. Dat probeer ik ook :stuck_out_tongue:

Ik maakte me ook altijd heel erg druk, en doordat hij zo gek van me werd omdat ik hele tijd zeurde, ging het uit.

[quote author=J3ss1c4 link=topic=139122.msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg4298957#msg4298957 date=1258370276]#msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg4298957#msg4298957 date=1258370276] date=1258370276]#msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg4298957#msg4298957 date=1258370276]#msg

Ja precies dat heb ik dus ook. Ik vraag het dan nog heel lief en dan geeftie ook heel lief antwoord dat hij het zal doen en voor je weet, is hij het alweer vergeten en vraag ik me af: Boeit het je wel? Is het wel belangrijk genoeg voor je?

Ik kan hem idd moeilijk dwingen en dat wil ik ook eigenlijk niet want ik wil graag dat hij uit zichzelf doet (wat hij ook wel vaak genoeg doet) maar het is nooit genoeg bij mij :frowning_face:

En over praten met hem erover, dat heb ik al zo vaak gedaan en het ligt ook niet aan hem vind ik want hij doet genoeg. Hij belt elke dag wel al is het midden in de nacht dus het is nooit zo geweest dat ik 2 dagen niets heb gehoord, alleen ik wil altijd meer en beter. Dat is het probleem denk ik wel. En ik zeg vaak ook: Waarom heb je niet gebeld? Waarop hij dan weer vaak zegt: Ik was het echt vergeten liefje, er zat echt niets achter en dat ik me niet kut moet gaan voelen als hij even niets laat horen, maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan.

[quote author=J3ss1c4 link=topic=139122.msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg4298957#msg4298957 date=1258370276]#msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg4298957#msg4298957 date=1258370276] date=1258370276]#msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg[quote author=iRosh link=topic=139122.msg4298957#msg4298957 date=1258370276]#msg

Daar ben ik dus ook erg bang voor. Dat hij het gewoon zat wordt en het uitmaakt omdat ik zoveel zeur :frowning_face:

Het is mannen-eigen om niet te smsen of te bellen.
Zij gaan er altijd vanuit dat de vrouw wel denkt: ooh, hij komt wat later, of: ooh ze weet wel dat ik aan haar denk.
Wij vrouwen hebben vaak woorden nodig die aansluiten op daden.
Je vriendje zal echt niet bij een ander zijn, maar vergeet je gewoon eventjes te bellen of smsen.
Echt typisch man-eigen.

Goh, dit is voor mij zo herkenbaar.Ik werd ook altijd harstikke gek, en omdat ik soms wel 20x belde deed hij zijn telefoon uit. Toen werd ik helemaal gek en gewoon het idee dat je er niks mee kan.

Bij mij was het dus wel echt slecht gegaan, uiteindelijk kwam ik er achter dat hij dus vreemd ging. :s

Dit herken ik zo erg… Eigenlijk ben ik wel een beetje opgelucht dat ik niet de enige ben die dit heeft. Ik was altijd al onzeker, maar mijn vriend heeft op een kamp van school met een ander meisje gezoend. Hierdoor ben ik nog meer onzeker geworden.
Maar ik herken dat heel erg van jou. Hij zegt dan bijv. uit zichzelf ‘Ik moet nu werken, maar ik bel je nog tussendoor of als t niet kan als ik klaar ben!’ Dus ik denk nou prima. En dan wordt ik de volgende ochtend wakker en dan heb ik niks gehoord. En als ik dan om 12u. smiddags nog steeds niks heb gehoord dan wordt ik gek. Ik ben alleen bang dat hij dit soort dingen zat wordt… Maar ik vind gewoon dat als hij iets beloofd, dat hij het dan moet doen. Het is niet uit kwaaiigheid dat hij niet belt of smst, dat weet ik wel. Maar ik snáp echt niet dat hij zulk soort dingen vergeet, omdat ik zulk soort dingen nooit vergeet. Dus ja ach… ik weet ook niet zo goed wat ik ermee moet. Het is ook niet dat hij nooit belt of nooit smst, maar soms vergeet hij het of dan zegt hij ‘ik was zo moe’. En dat snap ik dan niet:P

Was jij niet die gene die ook al jaloers was om porno? (a)

erg herkenbaar
ik kan daar ook nooit tegen, denk dan ook altijd meteen dat hij 'n ander heeft enzo

Probeer je er over heen te zetten! Echt waar, anders wordt het in de toekomst helemaal niks. En dat wil je natuurlijk niet. Hij moet het op een gegeven moment zat worden.
Ga trouwens nóóit op een jongen zitten wachten. Hij belt júist als je het niet verwacht xd.

tis logisch, maar als jij niks van je laat horen, waarom zou hij t dan wel doen?
maar ik snap je frustraties, ik vind het zelf ook kei irritant :stuck_out_tongue: maarja, zo zijn jongens soms nou eenmaal :wink:
succes dr mee!

hehe, dat had ik ook & dn zei die altijd schatje, maak je toch eens niet zo druk. Maarja toen ging het uit & nu zijn we weer een soort van samen ofzo…

Dat heb ik totaal niet. Misschien komt het omdat ik niet heel snel onzeker ben over dingen -gewoon echt bijna niet- en omdat ik een lange afstands-relatie heb. Mijn vriend probeert zovaak mogelijk online te zijn en dat probeer ik ook, evenals smsen. En als hij niks van zich laat horen heeft hij het gewoon ff druk, zelfde geld voor als ik niks van me laat horen. En toch blijft hij elke keer “sorry dat ik gister niet online kon komen, lieveschat” zeggen, wat ik dan weer heel cute vind<3.

Nee, maar geef hem de ruimte. Je weet dat het komt door je eigen onzekerheid in dit geval, het is vervelend, maar niks aan te doen verder. Hij heeft met jou, maar hij heeft OOK een leven en dat weet je zelf ook. En jongens blijven jongens, die zijn gewoon minder gesteld op smsjes en belletjes en het “toch even van zich laten horen voor het slapengaan”. Dus ik denk echt dat je tegen jezelf moet gaan zeggen dat je je aanstelt als je dat denkt en hem meer moet vertrouwen -hoe moeilijk dat ook is.

héél herkenbaar.

ja ik herken het ook helemaal!
dat is vreselijk he.
stom dat we zo zijn, zo kutahankelijk van jongens, bahhh!

Waarom maak je zoveel topics aan over je vriendje? :crazy_face:

eens met citroen boven me!
en wat dan nog, stel je niet zo aan , die arme jongen wil ook een beetje vrijheid en desondanks is hij nog met je samen, dus VERTROUW hem, geef hem het voordeel vd twijfel en anders heb je op dat bepaalde moment altijd nog genoeg tijd om ontzettend kwaad te worden…

Zeer herkenbaar!

Zeker herkenbaarrr.
Ik heb nu niks te doen en wil met hem naar de bios ofzo,
krijg ik geen sms terug -.-