Ik word gebruikt door vriendin?!!?

hooooooi

ik wil ff me verhaal kwijt;p
ik word sinds 2 jaar gebruikt door een meisje( even als afkorting NN en een ander meisje MK en nog een ander meisje HT ) maar die NN vind me alleen aardig als ik melig ben maar dat vind ik best wel naaierig. Vandaag hadden we gym en na de gym vroeg ik aan MK of we samen naar school konden fietsen (ons gym is op een bepaalt sportveld waar we heen moeten fietsen) toen zei ze: Ja is goed maar ik ga nog wel met NN en HT naar de Vomar, energy en chips en mentos halen. Ik zei: Ja is goed als je dan even op me wacht ga ik ook mee! Dus ik omkleden, Loopt HT de kleedkamer uit ik zeg nog tegen haar wacht je op me? Zegt ze Jahaaa! Dus ik ben klaar en loop naar buiten om me fiets te pakken. Fietsen ze met zijn 3en net weg…
Toen ik in mijn eentje naaar school fietsen. Onder biologie schreef ik een briefje naar MK waarom ze niet op me hebben gewacht? NN vraagt me teen wat ik schrijf enzo en ze gingen vorige week zaterdag met mijn hele vriendengorep zwemmen en ik mocht niet mee enzo omdat NN dat niet wou en als ik dan bij me vrienden sta gaat NN meteen over zwemmen of de Vomar praten dat het vet leuk was enzo om mij jaloers te maken.
Maar die NN probeert ook iedereens verkering uit elkaar te krijgen enzo. En denkt alleen maar aan zoenen met jongens en schuren op schoolfeesten.

x x x x x
wat moet ik doen?
terug pakken ofzo want elke dag heeft ze iets voor me in petto?

moeilijk :S met je mentrix/mentor praten?

Heel vervelend, met terug pakken schiet je niks op.
Zijn er niet nog andere leuke meiden in de klas waar je anders mee kan omgaan?

Waarom 2 topics?

dubbeltopic.