Ik wil een babyluiaard (veranderd naar: Luiaard topic)

En dan worden we beste maatjes forever :hugs:

http://www.vrouwen.nl/files/0/0/0/3/00031091.jpg

http://www.vrouwen.nl/files/0/0/0/3/00031094.jpg

http://www.vrouwen.nl/files/0/0/0/3/00031097.jpg

ok

Arm ding.

Ben je achterlijk?

haha

HOE kan je dan deze foto vergeten, kijk hoe schattig hij kijkt!

http://media.tumblr.com/c0efd2c9b4302d972bfe0527af2a9e74/tumblr_inline_mgmhq2gg5O1r4fxyv.jpg

Die beesten horen in de natuur niet bij een of andere pubermeisje dat in een manie van babydieren zit.

Exotische dieren worden steeds populairder als huisdier. Zo gaan mensen van apen, kinkajou’s, tijgers, slow lorissen tot sugargliders. Toch is het houden van een exotisch huisdier niet zo makkelijk als men denkt. Ook bij de luiaard komt er meer bij kijken dan het houden van een hond als huisdier. Deze dieren hebben meestal meer verzorging nodig, en dat is zeer belangrijk bij deze dieren. Hoe je een luiaard houdt als huisdier kan je hier dan even lezen.
De luiaard is een dier dat men kan vinden in Zuid-Amerika. Dit drietenige dier leeft vooral in bomen en voedt zich met bladeren en insecten. Met deze factoren dient uiterst rekening gehouden te worden wanneer je van plan bent om een luiaard aan te schaffen. De luiaard is een dier dat heel erg gebonden is aan zijn levensstandaard. Maar wat is er nu nog belangrijk om rekening mee te houden wanneer je een luiaard aanschaft? Een volgend belangrijk onderwerp is dat deze dieren zeer aanhankelijk zijn. Het is namelijk zo dat deze dieren best behandeld wordt als een baby. Zo is het dat een luiaard heel graag kiekeboe speelt en het heerlijk vindt om gewiegd te worden, net zoals een baby.
Omdat een luiaard een exotisch dier is, is het in meeste landen zo dat er een licensie voor moet aangevraagd worden om hem als huisdier te houden. Dit is vooral voor de dierenbescherming, omdat het een feit is dat exotische dieren vaak mishandeld worden. Houd hier dus best rekening mee, want indien je over geen licensie beschikt, is de kans groot dat je een forse boete mag betalen wanneer je betrapt wordt, en dan ben je waarschijnlijk ook je huisdier kwijt. Zoals alle dieren, worden ook luiaarden ziek. Wanneer een huisdier ziek is, ga je meestal naar de dierenarts. Voor luiaarden is dit nogal moeilijk. Een normale dierenarts zal heel zelden een exotisch dier kunnen helpen, en daarom is het dus best om langs te gaan bij een expert in geval van ziekte. Zo’n expert kost natuurlijk een heleboel geld, maar daar is een goede oplossing voor. Logisch, een ‘luiaarden-verzekering’. Ja, je hoort het goed, het is dus best om een verzekering te nemen op deze dieren, om jezelf dan save te zetten zodat de kosten nooit te hoog oplopen.
Even voor je opgezocht, wat extra info kan nooit kwaad :slightly_smiling_face:
:grinning_face_with_smiling_eyes:

https://pbs.twimg.com/media/BLM1DnCCMAEQ6eU.jpg:large

trolliewollie

HAHAHA LORE GENIUS

Ik kan niet geloven dat mensen hier met een serieuze reactie aankomen, hahaha alsof ze echt een baby luiaard wil …

hahahaha

Sarcasme

Straks wil ze een Aziatische Olifant.

Wordt de luiaard aan de kant geschoven als het geen baby meer is.
En aan de lamp hangt

“Die beesten horen in de natuur niet bij een of andere pubermeisje dat in een manie van babydieren zit.”

Noem ik geen sarcasme haha

Ik vind luiaardjes ook enorm schattig.
Maar hoef er geen in huis, 1 luiaard (vriend) is genoeg in huis.