Ik wil auditie doen voor een film!

Ja, ik wil auditie doen voor een film. Maar welke? Ik kan nergens een site vinden waar staat dat er audities komen voor een film/serie. Weet iemand een site waar ze op dit moment mensen zoeken voor een bepaalde film/serie? Ik heb me al aangemeld voor de Carry Slee nieuwsbrief, maar aangezien er een paar maanden terug auditie’s geweest zijn voor een film (waar ik natuurlijk pas vanaf wist ná de auditie’s), denk ik niet dat er gauw weer een ander komt.

Ik heb geen ervaring met audities, maar ik vind acteren ontzettend leuk, en wil wel zien hoe ver ik kom…

Liefs,

ik heb vroeger ook heeeel veel audities gedaan, maar ik zou echt niet meer weten van welke site ik ze haalde … hmm

hierzo; http://www.shootingstar.nl/

Thank you! (:

Huh ik wist niet dat dat kon :open_mouth: hahah best wel vet
Moet je daarvoor niet naar een toneelschool gaan ofzo

@charmander: Waarom? (:

Heeft er iemand trouwens nog meer sites? Het is een hele goede site, maar er staat maar 1 auditie op en die is al geweest in maart… (dat is die waar ik het over had btw) Ik ga wel de site in de gaten houden, maar iemand nog iets? (:

up

Ik haalde vroeger ook gewoon altijd audities van forum’s enzo, gewoon intyppen op google, maar je kan het beste eerst in low-budget films spelen enzo, dan word je cv wat langer. hier: http://www.goeievraag.nl/vraag/audities-film.217131 staan ook nog wat site’s tussen maar die ken ik niet. En voorderest moet je gewoon toevallig vaak wat tegen komen & moet je ook nog in het ‘plaatje’ voor de film passen.

Ik heb ook voor best wat films auditie gedaan. Ook in een aantal meegedaan. Geen grote rol tho. Maar idd shootingstar is een goeie en vooral heel veel rond kijken, en zoeken! Succes (:

elskeskast.nl

dankjulliewel!

ik wil ook een film ding doen ik ben 13 jaar heeft iemand een site

Hey, ik wil ook graag auditie doen voor een film. Waar moet dat? Kost het geld? En hoe werkt dat alles precies?