ik weet niet wat ik moet doen ..

okee, hier weer een zoveelste liefdes problemen topic haha. het wordt wel een lang verhaal denk ik…

nou ik ben zo door de war, ik voel me zo naaar…
ik praat al een aantal weken met een jongen via whatsapp en gisteren had ik hem voor het eerst gezien in een discotheek, er was paintparty dus iedereen zat onder het verf en ik zag er natuurlijk ook daarom niet op mijn mooiste uit (denk ik). hij whatsappte me: grote zaal x. ik zoeken, ik vond hem niet dus ik ging even een andere zaal in en liep via een grote trap weer naar beneden naar de grote zaal. in een keer zag ik hem staan met een vriend, ik herkende hem zo in een keer… dus ik er naar toe, ik tik hem zo aan en zei: heey.
hij ging even nog wat tegen die vriend zeggen en uiteindelijk liep die vriend weg, wij gaven elkaar een knuffel en beetje praten enzo. uiteindelijk zijn we shotjes gaan halen, en allebei 2 shotjes gaan drinken samen. we liepen weer terug naar een rustige plek, en daar hebben we gezoend. en later liepen we hand in hand de grote zaal in. er werd heel erg gespoten met verf en elke jongen daar had zijn shirt uit, dus hij deed dat ook. en wauw, zooo’n mooi figuuur, echt super fijn om vast te houden hihi. later zei hij: ik ga even mee met mn vrienden hoor. ik zei oke. hij gaf me een kus en liep weg. ik liep ook weg.
later zag ik hem nog staan met zijn vrienden enzo. dus ik later weer even naar hem toe. hij had zijn mobiel in zijn handen, en ik zag mijn whatsapp staan, hij had mij nog genoemd op whatsapp als: ? . ik werdt beetje boos. ik zei: heb je nou serieus mij nog steeds als ? genoemd?. en toen liep ik boos weg. hij kwam me niet achterna ofzo. later ben ik er weer na toe gegaan, en gevraagd of we konden praten.
hij ging met me mee, hij uitleggen dat hij de helft van z’n vrienden nog niet eens in zijn lijst heeft staan. en liet het zien, oke. later gingen we weer zoenen enzo. dus ik zei: ik begin je leuk te vinden. hij keek me heel lief aan en gaf me een kus. ik zeg: jij dan? zegt hij : ik jou ook.
later was ik nog heel lang bij hem, maar mijn bus ging dus. ik moest gaan, hij zei helemaal: jaaa ga volgende week ook weer enzo. en ik gaf hem nog even een kusje en ik zei: ik ga je missen. zei hij : ik jou ook.

maarja dus nu op whatsapp ik appte hem gisteravond: sorry dat ik soms zo boos deed.
hij appte vannochtend: maakt niet uit
ik: jaawel, ik schaam me best wel haha.
hij niet meer reageren. dus ik appte: je hoeft niks van me he?;p
hij zei: waarom niet?
ik zei: weetniet, denk ik…
hij niet meer reageren. terwijl hij wel online is geweest.
ik ben heel erg onzeker, ik heb echt een kut verleden gehad met jongens. ik ben zoo bang dat hij me anders had voorgesteld. dat hij dacht dat ik knapper zou zijn en vooral met die kut verf was mijn haar al beetje verpest… ik weet dus niet of ik nu dus door moet appen of niet. ik ben zo bang als ik stop met appen, dat hij mij ook niet gaat appen, en dat ik hem dan nooit meer spreek. bah…

sorry voor het lange verhaal, ik moest het echt even kwijt. bedankt voor het lezen alvast…

persoonlijk zou ik even wachten en als hij dan na een tijdje niets stuurt dan zou ik iets sturen zoals : ja zover dus dat jij mij ook leuk vindt…
Als die jongen je zo kan behandelen dan is hij je echt niet waar
het kan ook zijn dat hij even tijd nodig heeft voor zichzelf om alles op een rijtje te zetten wat er is gebeurd

Whatsapp… wat verwacht je?

Kijk of hij met je wilt afspreken, dan kom je er gauw genoeg achter wat hij wil.

Ik zou persoonlijk het een beetje snel of zo (kan geen woord bedenken dat de strekking van wat ik bedoel goed weergeeft) vinden gaan, wat jij tegen hem zei. Dus dat je ‘boos’ werd omdat jou als ? in zijn contacten had staan en andere dingen, ik kan het niet zo goed uitleggen, maar dat is het eerste wat ik dacht. Ik zou echt zoiets hebben van ‘wow, oke’ in ieder geval, wat ik uit jouw verhaal op maak.

Dus als ik jou was zou ik hem wat ruimte geven. In ieder geval niet te veel uit whatsappcontact opmaken nu, want dat vind ik altijd zo nietszeggend, je hebt namelijk alle tijd van de wereld om na te denken over wat je zegt en de ander ziet jouw gezichtsuitdrukking niet, dus je hoeft het niet eens te menen.

Ik denk dat je even niet moet whatsappen, je schrikt hem af door hem meteen al zo te ‘claimen’. Als hij jou echt leuk vindt stuurt hij wel iets.

Als hij je echt leuk vindt, stuurt hij wel iets.
Zo niet, dan is hij je niet waard.

gewoon afwachten.
zoek afleiding.
als hij je whatsappt weet je dat je goed zit

Je legt heel veel druk op hem vind ik, je leert hem net kennen en wordt dan al gelijk een aantal keer boos. Misschien dat dat hem wel aan het denken heeft gezet hoe jij zal zijn als je hem nog beter leert kennen. Probeer iets rustiger te doen, niet al te gehaast.

Geef die jongen een kans om uit te zoeken wat hij wil. Misschien is het wel goed als jij ook iets meer van zijn kant laat komen, zo kom je er achter of hij jou ook net zo graag wil spreken als jij hem.
Verder vind ik wel dat je niet zo boos moet zijn om kleine dingen… Daar knappen jongens wel van af, denk ik.

Je zou beter gewoon eens appen en vragen of hij dit altijd doet zo zich tot een meisje aantrekken en erna niks meer laten horen… ik vind het niet aardig dat hij je zo negeerd ma wel alles wel gewoon leest…

Gewoon even afwachten, jongens zijn altijd wat langzamer met wat terugsturen.
En als hij iets wil, moet hij dr maar wat moeite voor doen, toch?