Ik weet niet wat ik hier mee moet..

Ik weet niet wat ik hiermee aan moet dus heb jullie advies nodig.

Ik heb een paar maanden geleden een jongen ontmoet en daar ben sinds toen ook mee bezig. We zien elkaar sowieso elk weekend in de kroeg en brengt me altijd naar huis. Ook hebben we een paar keer gedate. Alleen hij is nogal populair bij de meisjes, en een daarvan loopt hem gewoon altijd achterna. Ik word er echt gek van, ik hoef maar een minuut bij hem te staan of ze komt er al weer aan. Hij praat dan wel gewoon met haar, en tegen mij zegt ie dat hij het echt geen leuk meisje vind maar waarom geeft hij haar dan altijd aandacht?
Ze zijn ook een tijdje bezig geweest maar ze heeft hem iets geflikt waardoor hij helemaal klaar met haar was. Maar moet ik er iets van zeggen? Want als ik dat doet zegt ie ja waarom kom je me nooit redden als ze naast me staat. Maar dan heb ik zoiets ja dat mag je zelf doen toch?

Het klinkt nu niet erg maar ik word echt helemaal gek van dat meisje. Haha advies graag?

Ik zou het gewoon even bij hem gaan checken. Want je zegt dat hij ook een beetje met dat meisjes aan het flikflooien was, weetje zeker dat zijn gevoelend voor haar helemaal over zijn? - Zo ja, als ze dan weer naar hem toegaat spring er dan gewoon voor, hijs nu van jou [naja beetje dan =$] dus ga ervoor en verover hem [a] gewoon doen!

Ik neem aan dat hij niks meer voor haar voelt als hij zegt dat hij helemaal klaar met haar is en vraagt waarom jij hem niet komt redden als ze naast hem staat. Ik zou gewoon 100% voor hem gaan en als hij jou echt ziet zitten, kiest hij wel voor jou.

Ik wil het ook best aan hem vragen, maar ik wil niet overkomen als een zeikerd want zo ben ik echt totaal niet. Bedoel we hebben niks en ik heb het recht niet er eigenlijk iets over te zeggen toch?

Nee, maar als jullie daten etc., vind ik dat hij niet met andere meisjes bezig moet zijn.

Je kan toch wel gewoon een praatje met elkaar maken in de kroeg? Zo raar is dat niet lijkt me, of ze nou bezig zijn geweest of niet. Hij zegt dat ie klaar met haar is, dus zal dit wel zo zijn.

Waarom zou hij liegen? Als hij zegt dat hij niks meer voor haar voelt, zal dat wel zo zijn. Verder moet je je er niet te veel van aantrekken. Eigenlijk moet je gewoon als hij ergens is en zij komt naar hem toe, naar hem toe gaan en keihard met hem gaan staan flirten, hij gaat er toch sowieso op in want hij vind je leuk. Misschien niet de meest volwassen manier, maar wel duidelijk voor haar.