Ik weet niet meer wat ik moet!

Me vriend maakt me helemaal kapot. eigenlijk moet ik er van weg lopen en ik wou ook dat ik dat kon maar ik kan het niet. Hij is super jaloers en begint elke keer over de avond dat ik hem ontmoet heb omdat ik toen ook met een andere jonge stond te praten. Gisteren avond waren we naar de bioscoop en toen begon hij daar weer over en begon me slet en hoer te noemen. Terwijl ik gewoon niks met die jonge gedaan heb alleen zitten praten. Toen begon hij op straat te schreeuwen dat ik op moest rotten en hij niet van me houdt en spijt heeft dat hij ook maar iets met me is begonnen. Ik ging hem achter na omdat dit de 1000ste x is dat hij dat doet en ik wel weet dat hij van me houdt maar me alleen pijn wilt doen met zijn woorden. Een uur heb ik naast hem gezeten en gehuild en hij bleef zeggen dat hij niet van me houdt, dus hij liep weg dus ik zo tegen hem maak ik je echt ongelukkig? Zei hij; ja ik zo oke ik zal je dan met rust laten en ik liep weg. Kwam hij me achterna en zei sorry en dat hij wel heel veel van mij houdt enz… Dus liepen we samen naar huis. Hij zei dat hij wel denkt dat ik veel meer van hem hou dan hij van mij. Maar ik denk dat hij dat alleen zegt om te kijken of ik dan weg loop of niet. Als hij niet zoveel van me zou houden zou hij toch niet keer op keer zo flippen? Normaal zou ik allang zijn weg gelopen van zo’n persoon maar ik hou te veel van hem ook al maakt hij me helemaal kapot.

Eergisteren belde hij me nog dat hij ook niet zonder mij kan en veel van me houdt en vandaag wilt hij dat ik hem met rust laat en wilt even een tijdje geen contact in 1x uit het niets. Ik denk dat dit weer een actie van hem is kijken hoelang ik achter hem aan ga. Ik kan het gewoon niet meer maar het doet zo’n pijn.

Dit klinkt niet gezond, iemand die zulke dingen tegen je zegt verdient jou niet. Ik denk dat uitmaken het beste is, ik zou het persoonlijk echt niet volhouden om met iemand samen te zijn die zulke dingen tegen je zegt.

Uitmaken, hoe moeilijk het ook is.
Je hoort gelukkig te zijn in een relatie, je op je gemak te voelen bij die jongen. Maar dat heb jij niet. Je houdt heel veel van hem, maar een relatie draait niet alleen om houden van.

Eerlijk gezegd…vind ik niet dat dit hoort in een relatie. En zou ik je adviseren er eens GOED over te praten. En zelfs uitmaken overwegen…

Hij komt best over als een agressief persoontje. Weet je zeker dat je bij hem wilt blijven? Want ja, hij houdt dan misschien wel van je, maar wie zegt dat een ander dat ook niet kan doen? Een ander kan je veel beter behandelen dan dit.

‘Als hij niet zoveel van me zou houden zou hij toch niet keer op keer zo flippen’

Wees eerlijk tegen jezelf, is dat flippen een teken van liefde? Dat is het NIET en zo moet je het ook niet zien. Als hij zo is dan kan je het nog zo lang proberen vol te houden, maar het is niet jouw schuld & van wat ik lees, ben je behoorlijk gekwetst en dat verdient niemand. Zo agressief zijn is geen teken van liefde, en hij weet dat hij die macht over je hebt. Ik zou het uitmaken, maar ik ben ik en jij bent jij. Overweeg het tenminste om het uit te maken. Je hebt niks aan van iemand houden als je alleen agressie en stemmingswisselingen terugkrijgt.

het is ook al uit omdat hij nu tegen mij zegt dat hij niet gelukkig met me is. Pff dit doet echt pijn. ik hou zoveel van die jonge en weet ook wel dat het de beste is. maar ik weet gewoon niet hoe ik hier over heen kan komen.

houd je zelf voor dat je beter verdient en krijgt. om zo iemand moet je niks geven.

Negeer hem een week ofzo en kijk dan of hij normaal kan doen. En anders uitmaken.

Wow, ik zou dit zo hard afkeuren. Je verdient beter, echt.

oke ten eerste meid je verdiend hem dus echt niet.
ten tweede hij heeft zeker geen respect voor jou, je word gewoon helemaal afgezeken door hem.
ten 3e je moet niet als een hondje achter hem aan blijven lopen. hij denkt zo dat hij je makkelijk in zijn macht kan blijven houden.
ik snap helemaal dat je van hem houd en dat je bij hem wilt blijven maar denk logisch na over hoe de toekomst zou zijn…
als jullie nu al zo een relatie hebben dan kan dat niet goed aflopen. meid ik zou gaan nadenken over of je verder wilt met hem. je kan beter kapot gaan van verdriet omdat je hem mist en daarna gelukkig worden met een andere jongen dan dat je kapot gaat van verdriet omdat hij jij zo behandeld. je bent een meisje en jongens horen hun meisje te beschermen en voor ze op te komen en ze met respect behandelen en ze niet als een stuk vuil behandelen. je verdiend het niet meid, denk na over wat je kansen zijn! sterkte meid.

wat een gemene jongen, dat hij zo tegen jou schreeuwd in het openbaar nog wel! het is niet goed om tegen elkaar te schreeuwen en het lijkt ook echt alsof hij je test om te kijken of je weer terug komt. echt misselijk.

ik zou weg gaan bij hem, het zou eerst pijn doen natuurlijk. maar uiteindelijk voel je je veel beter dat moet haast wel! hij gaat echt niet goed met jou om.
en wat een onzin dat hij steeds begint over een jongen waar je mee aan het praten was op die avond!

hij verdient jou niet.
hij kan je niet zo behandelen, dat mag niet gewoon.

Op het moment dat mijn vriend mij voor slet of hoer uitmaakt is hij mijn vriend niet meer. Echt, je verdient beter en hoeft dat niet te accepteren.

Het zal lastig worden, maar ik zou bij hem weg gaan.
Een jongen die zijn vriendin vernederd is een lul.
Jij kan op eigen benen staan. Laat hem maar vernield achter.
Sta op, maak het uit en kies alsjeblieft voor je zelf.

Uitmaken is inderdaad een goeie zet.
Probeert hem gewoon niet te sturen of geen aandacht te geven want da is wa HIJ wilt & als hij gaat zien da gij het u nie meer aantrekt zullen zij wel beginnen nadenken en terug komen… maar dan moet gij het lef hebben om te zeggen da het nie meer hoeft…

Als mijn vriend mij alleen al hoer of slet had genoemd, had ik em al gedumpt…!

Ik denk dat hij gewoon een spelletje met je speelt. Hij wilt jou graag achter zich aan hebben… Hij houdt van hard-to-get spelen. Maar even serieus nu, DUMP HEM. Hij is gewoon echt zielig bezig en hij ziet gewoon niet wat het allemaal met jou doet. Dit is gewoon te ongezond.

Dankjullie wel voor jullie reacties en ik weet heel goed dat jullie gelijk hebben. Ik moet hem los laten maar dat is heel moeilijk omdat ik ook wel weet dat hij echt gek op me is. Maar ik verdien het nergens aan om zo behandeld te worden. Hoe ik kan ik sterk genoeg zijn om hem niet meer te appen of bellen? Ik ben bang dat ik te zwak daar voor ben. Pff heb nooit gedacht dat ik in zo’n situatie zou komen zitten. Vast karma voor al die jongens die ik slecht behandelt heb. :dry:

Dit doet zo’n pijn! Ik voel me net een zombie. Alsof ik langzaam aan het stikken ben.