Ik weet nie wa ik voel

Hej!
Ik ben een maand geleden met een vriendin naar de cinema geweest en haar broer was mee en die had ook een vriend mee. Daarna zijn ik en die vriend van die broer (laten we die jongen x noemen) beginnen chatten. Het klikte echt super goed! Maar na 5 dagen vertelde x dat hij verliefd was op een meisje en dat ik dat meisje was. Ik was echt geschrokken maar ik zag het wel aankomen. Nu daarna zijn we gewoon als vrienden blijven chatten. Maar plots zei x dat hij niet gewoon vrienden kon zijn. Da was echt jammer. We hebben elkaar dan 1 week niet gesproken. Maar daarna zei hij dat hij me mistte. We hebben emkaar dan nog 2 x gezien (ik was bij mijn vriendin thuis en die waar daar ook) ma hij heeft nog altijd sterke gevoelens. Hij is altijd superlief en hij respecteerd me. Hij luistert wanneer ik hem nodig heb en hij is er altijd voor me. Maar we hebben elkaar nog nooit echt in reallife persoonlik gesproken. Meestal is dat via chat. Ik denk veel aan hem en ik heb hem echt graag maar ik ben gewoon bang dat hij niet de goeie persoon is voor mij. Ookal voel ik me helemaal goed bij hem. Hij heeft gezegd dat hij de volgende keer dat hij me ziet hij zeker met me zal praten. Weten jullie raad? Ik voel me echt rot omdat ik niet kan zeggen tegen hem wat ik voel omdat ik het zelf niet weet.

Hopelijk weten jullie raad
X’jes ik

Het lijkt me wel handig om een keer af te spreken om elkaar echt te kennen. Misschien als je met hem afspreekt dat je dan meer duidelijkheid over je gevoelens krijgt? Blijf wel eerlijk als hij naar je gevoel vraagt.
En waarom zou hij slecht voor je zijn? Hij klinkt niet erg slecht in je verhaal.

Bedankt voor je snelle reactie. Ja ik wil wel afspreken maar ik durf da nie haha ik ben dan zo verlegen

‘Ik wee he ook nie.’

Spreek wat af en dan merk je het vanzelf.

Je kunt ook nog met meerderen afspreken, maar ik denk wel dat hij snapt dat je een beetje verlegen bent. In het begin kan het wat awkward aanvoelen, maar als jullie wat langer praten voel je je vast meer op je gemak. Desnoods ga je iets leuks doen, zodat je al een onderwerp hebt om over te praten. Het komt vast wel goed.

^ Dit.

Tja slecht nieuws :frowning_face: we hebbe nog nie afgesproke maar hij heeft et opgegeven.

Waarom spreek je niet een keer alleen met hem af? Een ijsje eten in de stad of ergens koffie drinken? Dan kan je uitzoeken wat je gevoel is.

Hij is heel lang ‘stapel’ op je, maar wanneer je overweegt om af te spreken, vindt hij je opeens niet meer leuk. Rare gast.

Ik vind het ook wel vreemd dat hij degene is/was die stapelverliefd op je was en als het op afspreken aan komt de handdoek in de ring gooit…

Misschien kun je aan hem vragen waarom hij het nu opeens heeft opgegeven? Vind jij hem nog steeds wel leuk genoeg om mee af te spreken? Anders zou ik het gewoon lekker laten gaan, er komt vanzelf een andere jongen op je pad.