Ik weet me geen raad meer.. (konijn)

Mijn lieve konijntje, Pluis is sinds enkele dagen totaal zichzelf niet meer. Ze heeft dagen lang in het binnenhok ‘gehangen’ (ze zat heel raar) met gister het toppunt waarop ik haar meegenomen heb naar de dierenarts. Ze zit traag te schudden alsof ze teveel alcohol op heeft.
De dierenarts wist niet goed wat er met haar aan de hand was. Wel dat het mis is enzo, maar wat het precies was, dat wist ze niet. Mijn konijn heeft toen een pijnstiller en maag/darm injectie gekregen en ik heb een spuitje meegekregen om haar te dwangvoeren.
Ik heb haar gisteren direct in het binnenhuishok gezet met lekker veel stro en handdoeken etc. Ik heb haar een babyhapje (werd aangeraden) door het spuitje gegeven, maar ze stribbelde erg tegen. De dierenarts vond haar nog te levendig en goed om haar in te laten slapen, maar wist ook niet of Pluis dit alles gaat overleven. Ik weet me momenteel geen raad meer… Ze eet slecht, drinkt slecht en is haar evenwicht volledig kwijt. Desondanks reageert ze nog steeds vrolijk en lief op me en wil ze wel knuffelen enzo. Haar voerbakje en hooibal zijn nog steeds onaangeraakt, maar ze heeft vandaag wel een stukje appel en een worteltje op. Hier zat ze heerlijk op te knabbelen.
Ik zie nu erg op tegen het weekend. Komt ze dit wel door en zo ja hoe?
Ik kan niet merken dat ze pijn heeft, maar ik ben gewoon bang dat ze zich enorm ellendig voelt.

Wat zouden jullie doen? En is er iemand die hier ervaring mee heeft?

Ik zou zoiets even vragen op een konijnenforum, daar weten ze vast meer. Volgensmij is bunnybunch.nl wel een goede :slightly_smiling_face:

Succes!

ik heb het nog even nagezocht… het lijkt op E- cuniculli. krabt je konijntje ook aan zijn oren… dan kun je miscchien denken aan middenoorontsteking…

Mijn konijn was ook lusteloos en moe… en toen is het helaas niet veel later overleden :cry:

Ik vind het heel slecht van de dierenarts dat die niet kan omschrijven wat je konijn heeft, daar hebben ze het als het goed is voor geleerd toch? :’)
Verder ben ik het eens met de anderen, dus op een konijnenforum vragen of een andere dierenarts.

ik heb er ook geen idee van wat het kan zijn… :frowning_face:

maar veel succes meis

^ Het kwam doordat ze symptomen van van alles en nog wat had…
Ik ben net weer naar de DA geweest en heb haar daar in laten slapen.
Ga haar ontzettend missen, maar het is beter zo… :frowning_face:

Ah sterkte :frowning_face:

Sterkte meid ! :sob::muscle:

:sob::muscle:
Sterkte!!

Sterkte, meid. Ik weet hoe erg het verliezen van je huisdier kan zijn. Mijn konijn had dit 2 jaar geleden ook, ze deed heel vreemd en de dierenarts wist er geen raad mee. Ze was niet zichzelf meer maar ze reageerde net als jouw konijn wel vrolijk als ik haar ging aaien. Toen is ze na een paar dagen overleden. Nogmaals heel veel sterkte!

Lief van jullie, bedankt meiden!

Aww, sterkte meidd

Aah wat sneu, sterkte!
Ik weet nog goed toen mijn konijntje na 8 jaar overleed, verschrikkelijk

Aaawh, sterkte meid, ik weet nog goed toen mijn konijntje overleed aan maagkanker omdat we te laat naar de dierenarts waren gegaan terwijl ik het al meteen wou. Echt heel veel sterkte:( :sob::muscle:

awww wat zielig :frowning_face:
sterkte!

Bedankt allemaal xxx

Sterkte!