ik weet het niet..

Nou het zit zo ik ben denk ik nog steeds verliefd, het is n jongen ken m via Internet, heb toen 1 x met hem afgesproken en helaas meteen al seka gehad ( ja ik weet t is stom…) Ken m nu al n halfjaar maar dus toen na dat liet ie niks meer weten kregen we ruzie enzo. Zag m helaas nog wel op feestjes enz. We wonen wel ong halfuur van elkaar af. In een keer appte die weer. Maar ik kan niet boos blijven op hem en vind m gewoon leuk dus ik deed gewoon lief terug toen hadden we afgesproken om te logeren hebben we gedaan. Nou heeft ie mij erna weer niet geappt en nu nog steeda niet… t was eergisteren. Denk je dat hij me gebruikt? Maar ik vind dat hij beginnen moet met appen want ben helsmaal naar hem toe gegaan enzo ik vind hem echf leuk maar hij is blijkbaar niet serieus en denk dat ie me gebruikt. Wat moet ik nu doen :frowning_face: en zou ik hem appen ofniet?! Ben er echt een beetje down door

Dit was t eerste verhaal over hem

Ik vind al best lang n jongen leuk, ik heb hem eigelijk om eerlijk te zeggen op badoo leren kennen (had t eigelijk voor de lol tijdelijk aangemaakt) We praten in totaal al ong 5maanden met elkaar. De eerste keer zag ik m op n feestje waar we toevallig alle twee heen gingen, maar toen whatsappte we dus al veel en lief enzo maar op dat moment ja week ervoor ofzo kreeg ik ruzie met m en toen kam die gewoon naar me toe lopen de eerste keer en meteen sorry enzo zeggen echt lief, sinds toen aptte we ook weer elke dag tot nu gwn, en de afstand is trouwens ook wat minder… ong met trein 20min - bus 1,5uur - auto 30min ong. naja lopend en fietsend dus niet te doen. We schelen 3 jaar hij ouder natuurlijk. Heel soms hadden we ook seksgesprekken maar echt hele dag gewoon lief door enzo en ook bellen vaak enzo. Dacht echt dat ie serieus met me was, ik was altijd veel te zenuwachtig om met m aftespreken nu heb ik pas weer voor de 2e keer afgelopen week met m afgesproken, bij zijn thuis. Ik moest met de trein komen, maar vinden jullie eigelijk niet dat ie naar mij moest komen gewoon met zijn auto of mij thuis komen ophalen of doe ik te overdreven? haha had dus best veel geld moeten uitbesteden alleen voor de trein… Maar goed hij kwam me wel kei lief helemaal bij mijn treinperron ophalen ik was zo zenuwachtig he wauw… naja en toen met zn auto naar zn huis, ik voelde me wel meteen gwn op me gemak bij hem. Aangekomen bij zijn huis voorgesteld aan zn ouders… best wel akward maarja, naar boven gegaan op zn kamer we hebben veel gekletst, toen filmgekeken en hij deed heletijd kusjes geven knuffels enzo gewoon echt n love gevoel geven vond dat ook zo fijn. Maaar… we hebben dus daarna seks gehad… Heel dom van me ik zei nog van te voren in mezelf niet meteenal seks met hem hebben… Maarja het was zo opwindend :stuck_out_tongue: daarna deed ie gewoon nog steeds lief zaten we nog te relaxen bij hem, daarna even n jointje gerookt en zette die me weer af bij t station hij gaf me nog n zoen en n kus bij t afscheid. Ik dacht in de trein omg dalijk wou ie alleen afspreken met mij voor de seks… Toen appte die kei lief daarna allemaal nog van was gezellig enzo. Toen die volgende appte ik hem en hij heeft me gewoon genegeerd!! Maar ik durf m ook niet te appen van waarom negeer je me fzo want misschien wou die wel gewoon alleen seks verder niks. Maar ik ben gewoon verliefd op hem geworden, hij is nu ook op vakantie heeft ie helemaal niet verteld, kleine moeite om te appen ofzo toch?.. Maarja nu alsnog hebben we nog steeds niet gepraat ik voel me echt kut want wil hem echt en graag bij hem zijn en dacht echt dat ie serieus met me was maar blijkbaar niet… misschien is ie wel zo playertje, en praat ie tegen ieder meisje zo Weet gewoon niet wat ik moet doen iemand raad aub? Ik val echt altijd op de verkeerde jongens.
Sorry voor t lange verhaal

Hmm oke ten eerste wil ik even vragen hoe oud hij is

en ik denk dat dit een geval is van die meid is leuk dus ze moet naar mij toe komen zodat we lekker seks kunnen hebben en daarna moet ze snel weer naar huis.

Laten lopen. Uit je verhaal krijg ik sterk de indruk dat ie je gebruikt voor z’n n pleziertjes. Als je echt leuk had gevonden dan had ie na de seks ook gewoon wat van zich laten horen. Je kunt het hem vragen, maar ik zou er al niet eens tijd en energie in steken.

Uit je stukje ‘dit is het eerste verhaal’ haal ik op dat je al eens een topic hierover gemaakt heb.
Had je geen nieuw topic hoeven openen denk ik.

Hij is 19 en ja denk t ook…

Ja klopt maar ik vind hem dus. Helaas leuk ik wil hem wel appen maar zou niet weten wat zomaar

Laten gaan, die gozer gebruikt je alleen maar voor de seks en als je daar achter aan blijft wandelen zet je jezelf alleen maar voor schut.

Laat hem lekker gaan, geen aandacht meer aan besteden en laat het een les zijn voor een eventueel volgende keer. Uit je verhaal maak ook ik heel duidelijk op dat hij gewoon zin had in seks en jij een erg makkelijke prooi voor hem was omdat je hem zo leuk vond.