ik weet het niet....

heej girls

een tijdje geleden heb ik een verhaal gezet over een jongen die ik leuk vond maar hij had met een vriendin van me gezoend

nu komt het vervolg

gister nacht (zaterdag nacht) zag ik die zelfde jongen weer die ik leuk vond/vind. Ik had hem geappt of hij ook naar de club kwam waar ik vaker ben en hij ook, hij kwam dus. ik had hem gratis mee naar binnen genomen. dus toen we net binnen waren gaf hij me ineens een knuffel en 3kusjes op me wang ik deed dit uiteraard terug. later liep ik naar een andere zaal en hij ook ik zag hem en botste expres tegen hem aan om beetje aandacht te krijgen (misschien wel verkeerde manier) maar we zijn nu gewooon vrienden Later zag ik hem nog een paar keer in een zaal en hebben we een beetje gedanst (niet schuren of boeken) gewoon gek gedaan ik was even buiten en zat op een bankje en hij kwam naast me zitten daar hebben we nog wat gepraat en gelachen daarna gingen we samen weer naar binnen wat halen en toen was ik weer naar me vriendin gegaan maar toen ik dus tegen hem op botsten kneep hij voorizchtig in me kont en pakte ik zn hand waardoor we even ‘contact’ hadden hij heeft me nog een paar keer die nacht me geappt waar ik was ik had hem nog gevraagd waarom hij zei ik wilde je even zien toen ik weg ging heb ik hem opgezocht en zei ik dat ik weg ging hij zegt okee zie je nog wel keertje dankjewel voor entree enzo ik ga hem nog een knuffel en hij gaf me kusje in me nek

dit was het zoon beetje wat er gister nacht is gebeurt

maar ik weet nu niet of hij mij leuk vind of niet ? we appen verder niet en hebben vandaag ook niet veel gepraat

ik weet nu niet wat ik er verder mee aan moet
hebben jullie misschien tips/het zelfde probleem

Hmm… ik denk dat hij gewoon aan t flirten is met je. Maarja, ik ben hier geen expert in

Het zou heel goed kunnen dat hij je leuk vind en dat hij met je aan het flirten was, sommige jongens vinden dit gedrag juist normaal bij meisjes. Ik zou hetzelfde doen als W. : vraag het 'm! hopelijk vind hij je wel leuk :wink:

Ik zou het gewoon aan hem vragen, zoals W. ook al zei! Hoop dat ie je leuk vindt! :slightly_smiling_face: succes!

Hij knijpt in je kont en geeft je een kus in je nek en op je wang. Kan het nog opzichtiger? Hij probeert je zonder twijfel gewoon aan de haak te slaan.

Ik ken het verhaal dat eraan voorafgegaan is niet, maar het feit dat hij met je vriendin gezoend heeft zeg ik kappen met die rotzooi en zoek een andere, leuke jongen :slightly_smiling_face: Als een jongen zó overduidelijk flirt, zit er meer achter (of hij is gewoon vol van zichzelf).

Als ik uit ga zijn er zo vaak jongens die even in me kont knijpen, alsof ze gewoon ergens aan moeten zitten.
Ik denk dat als hij je wel leuk vond er wel wat meer zou zijn gekomen uit mijn ervaringen dan.

Goodluck!

Eh? Wat is boeken?
Ik word oud.

Anyway, hij gaf alleen flirt signalen af in mijn ogen.
Je zou kunnen appen of hij eens wilt afspreken.
Of dat je aangeeft het leuk te hebben gehad met hem dit weekend.

Seriously? :bored: En je staat het gewoon toe dat jan en alleman in je kont knijpen :stuck_out_tongue:?