ik weet het niet meer..

Lieve girlsceners,

Ik date met een jongen sinds ongeveer 3 maanden, 4 keer afgesproken en we whatsappen dagelijks. We hebben geen relatie, maar gaan erg close met elkaar en een relatie zat er dik aan te komen. Nou heeft hij afgelopen weekend in een erg dronken bui met een meisje gezoend. Hij heeft het me eerlijk verteld en hij heeft er erg veel spijt van. Ik vind drank echt totaal geen excuus, maar ik kan het hem moeilijk kwalijk nemen omdat we nog geen ‘relatie’ hebben. Ik ben aan de ene kant erg teleurgesteld in hem, maar hij heeft er veel spijt van en ik vind hem nog steeds erg leuk. Ik weet alleen niet of ik hem ooit weer vertrouw met drank op… Ik heb wel gehoord dat het meisje waarmee hij gezoend heeft bekend staat als ‘stoker’ en dat ze wist dat hij met iemand ging. Ook heb ik gesprekken gelezen tussen hem en vrienden dat hij zichzelf zo’n enorme eikel vindt. Ik vind het allemaal zo dubbel en weet totaal niet wat ik hiermee aanmoet… Ik ben sowieso van plan om nog met hem erover te praten in real life, maar ik ben bang dat ik helemaal dichtklap… Ik weet echt niet wat ik hiermee aan moet…

btw hij is 17 en ik ben 16

Ik zou gewoon vragen of hij voortaan niet/minder wilt gaan drinken want blijkbaar heeft hij geen controle over zichzelf.

Ja, wat kopjechino schrijft. Als hij gewoon niet tegen drank kan en dan zulke dingen doet moet hij er maar van afblijven, als hij zijn relatie belangrijker vind dan drank dan.

Ik zou hem er alleen niet zo makkelijk mee weg laten komen en laten weten dat je dit gedrag echt niet pikt.

Heel lastig… Je hoopt natuurlijk dat hij dit soort dingen laat omdat jullie ‘bezig zijn’ met elkaar, maar je kan hem niks verplichten…

In ieder geval wel heel eerlijk van hem om het zelf gelijk te vertellen zodat je het niet van anderen hoefde te horen ofzo, hij had het ook kunnen verzwijgen maar blijkbaar vindt hij het dus wel belangrijk om eerlijk tegen je te zijn!

Ik ben hier misschien een beetje kort door de bocht in hoor, maar ik vind niet dat hij iets fout gedaan heeft. Jullie hebben geen relatie en ook geen afspraken gemaakt over zoenen met andere mensen.

Hij heeft het eerlijk verteld en heeft er spijt van. Ik zou hem daardoor juist wel vertrouwen.