ik weet het niet meer...

Ik vind al een tijdje een jongen leuk die bij mij op school zit ik zit in de c klas en hij in de d maar we hebben we samen praktijk. Het begon ongeveer 2 maanden gelden tijdens praktijk hik liep langs en hij zei oh jij ruikt lekker heb je net een parfum opgedaan ofzo ik wist niet wat ik moest zeggen en lachtemaar een beetje. Die week daar naar stond ik jin de fietsen stalling en liep hij naar me toe [normaal komt hij altijd met de trein dus daar komt hij normaal npoit] en begon een heel gesprek met mij maar ikhad haast dus na een paar vragen ben ik weg gefietst zonder dDoeiof wat te zeggen omdat kik gewoon verstel stond dat hij in een zeer naast me stond daar. En laatst vroeg ik aan een vriendin Hoe je wat moest doen dus ik dacht dat zei achter me stond was hij dat blijk baar die dat allemaal voor deed echt zo schattig. En in de pauzes zit hij hele tijd te staren en te glimlachen naar mij. Maar ik weet niet of hij mij leuk vind maar ik vind hem wel leuk.

Ik denk dat hij mij eerst leukvond maar dat ik dat niet in de gaten had. En toen ik hem leuk begon te vinden hij mij niet meer leuk vind

Want nu zitten we bijelkaar in de klas en doet hij niks meer, wat ik echt jammer vind wantnik vind hem zelf nog wel eluk!
iedereen zegt ook dat wij goed bijelkaar passen maarja
ik weet het echt niet meer…

wat denken jullie?

Ik vind je verhaal een beetje vaag, maar ik denk wel dat hij je leuk vond/vindt ja.
Kun je hem niet vragen een keer wat leuks te gaan doen samen?

Ehm. Probeer eens iets tegen hem te zeggen? Wanneer hij telkens iets tegen jou zegt en doet, en jij negeert dat allemaal, dan snap ik wel dat hij het na een tijdje niet meer doet. Begin zelf gewoon eens een gesprek, of bied aan om een keertje ergens af te spreken ofzo.

Gewoon te verlegen denk ik…