Ik weet het niet, einde maken of doorgaan?

Ik zit heel erg te twijfelen of ik een einde zal maken aan onze relatie, of dat ik er mee door wil gaan. Ik zou suuupergraag jullie advies willen!

Ik heb nu 2 maanden met een jongen die ongeveer 80 km van mij weg woont. Ik zie hem bijna elk weekend en slaap daar dan ook, en als ik hem niet in het weekend zie zie ik hem een keertje door de week. Ik reis daar elk weekend heen (op OV, kost me heel wat geld). Hij is altijd blij om me te zien, maar hij komt nooit mijn kant op. Ik vraag me altijd af of hij dat teveel gedoe vindt, hij mij niet belangrijk genoeg vindt, als ik niet kan zegt hij namenlijk nooit dan kom ik wel naar jou toe. Ook op W’app ben ik altijd degene die het gesprek begint en negeerd hij m’n appjes vaak, ik heb wel eens een halve dag niet gepraat, en van zijn kant komt er dan ook niks. Maar aan de andere kant, hij maakt tijd voor mij vrij, geeft zijn stapavonden op wanneer ik bij hem ben, spijbeld om een middag met mij te kunenn zijn. Maar het komt altijd over of het hem niet zoveel boeit, als ik zeg zal ik komen morgen, zegd hij zoiets van; van mij mag je/moet je zelf weten. Het loopt dood voor mijn gevoel…
Toen ik net met hem had was het juist andersom, ik kreeg allemaal lieve berichtjes van hem, hij was de gene die af wou spreken, die alles voor mij wou betalen, die helemaal gek van me was. Maar dat lijkt verdwenen.
Is dat gewoon een dipje en zouden we gewoon verder proberen, of kom je niet uit deze sleur?

Ik weet echt niet wat ik moet doen, ik hou ontzettend veel van hem en ik denk ook dat ik hem kapot zou missen als ik hem niet meer heb, maar ik heb gewoon het gevoel alsof de relatie dood loopt…

Misschien moet je hem even vertellen wat je dwars zit. Jongens zijn vaak heel anders op whatsapp dan in het echt. Misschien heeft hij niet door wat hij doet! Probeer het hem uit te leggen en even kijken hoe hij daar op reageert?

Al eens gedacht aan praten?

praten lijkt mij het beste!

Een halve dag niet spreken, dat zegt niks!

Ik heb zoiets ook meegemaakt met m’n vriend toen we een half jaar samen waren. Ik heb gewoon gezegd wat me dwars zat en we hebben erover gepraat, hij had het zelf niet in de gaten en zei dat hij er voortaan op zal letten. Het gaat nu weer goed en we zijn al 2 jaar samen :grinning:

Het beste is gewoon om het er met hem over te hebben, dan weet je waarom hij zo doet. misschien heeft hij het niet eens door.

Ik zou er trouwens wel face 2 face over praten, en niet over whatsapp ofzo.

Praat hierover in real life met hem. Meestal zijn jongens zo blind dat ze dit soort dingen niet eens zien. Ik vind het raar dat hij niet eens jou kant op wil komen, maar misschien zit er wel helemaal geen reden achter en doet ie het onbewust. Daarom gewoon eens met hem gaan praten.

Bedankt voor de reacties! :slightly_smiling_face:

Ik ben zelf bevriend met zijn nichtje (al voor ik met hem had), en die zegd ook van ja hij is gewoon lui, hij heeft geen zin om in de trein te zitten, hij vindt het vast wel relaxt dat jij steeds mooi zijn kant op komt, en dat hij zo is met alles dus dat ik mer er niet druk om moet maken.
Maar iets meer moeite mag van mij wel, ga er de eerste volgende keer dat ik hem zie over praten met hem… Ik hoop dat hij het niet verkeerd opvat…

Zo werkt het helaas niet meid. Hij zal het vast wel relaxt vinden om niet in de trein te hoeven zitten, maar een relatie is geven en nemen. En als ie het verkeerd opvat, dan weet jij genoeg toch? Dan zou ik me sterk gaan afvragen wat de relatie nu eigenlijk voorstelt. Succes!

Zou idd met m praten! Succes

Dankjulliewel.

Ik ga met hem praten wanneer ik hem weer zie.
Ik wil eigenlijk wachten tot hij appt en naar mij wil komen, ik ga eens een keer niet het initiatief nemen. Kijken hoe lang het duurt voor hij me mist :stuck_out_tongue:

^ Sorry maar vind je dat niet een beetje kinderachtig? Je moet niet passief agressief gaan doen want dat werkt niet. Doe gewoon normaal en praat er over als je hem ziet.

Je komt trouwens over alsof je hem zelf niet heel leuk vind maar misschien lees ik dat verkeerd.

Praat met hem en vertel hem wat je dwarszit. Dan kun je hem ook meteen vragen of hij jullie relatie wel belangrijk vindt en daarna kan je beslissen of het het nog waard is.

Neehoor, vind ik niet kinderachtig. Ik ben altijd diegene die hem appt, af wil spreken etz. Ik wil gewoon weten of hij mij ook echt zo belangrijk vindt dat hij met me wil afspreken als ik er niet over begin. Ik wacht tot hij wil afspreken en dan ga ik het met hem hebben over wat mij dwars zit.

Dan kom ik verkeerd over, sorry, ik vind hem namenlijk helemaal geweldig en ben stapelgek op hem. Alleen word ik heel onzeker door zijn naiefe houding, alsof het hem niet zoveel boeit. Ik weet niet goed wat ik daar mee aan moet.
Nu bijvoorbeeld is hij op stap carnaval vieren met een paar meiden (Vond ik lastig, maar wil wil niet de jaloerse vriendin zijn en ik gun hem zijn leuke avond), ik vraag hem hoe het is en ik krijg gewoon geen reactie (Wel paar keer online). Dan vraag ik me af of hij mij nog wel ziet zitten.

Ik denk dat je er beter over kunt praten. Als mijn vriend mij ineens een dag niet zou appen zou ik het denk ik amper merken. Zelf hoef ik niet continue contact. Als hij ook zo is dan gaat hij zijn gedrag niet ineens veranderen. Hij kan namelijk niet ruiken wat jij wil.