Ik weet het allemaal even niet meer...

Hooi,
Ik vind 2 jongens leuk, en het ziet er naar uit dat ze mij allebei ook leuk vinden. Ik noem de even T. en S.
Met S. Zit ik in de klas, hij is erg leuk, en hij was gister online op msn. Hij wilde gelijk met me cammen, dus ik accepteerde hem ook natuurlijk! We lieten onze huisdieren zien en praatte over alles en nog wat! Vandaag ben ik hem tuurlijk tegengekomen, hij deed ook iets aardiger dan normaal.

T. kotm elke dag op msn of op hyves. hij is ook erg leuk! maar zit niet bij me in de klas, op school zeggen we ook nooit ‘hoi’ ofzoo, want onze vrienden en vriendinnen zijn erbij, en we schamen daar een beetje voor. Sommige mensen denken ook dat we verkering hebben…Met hem heb ik nog nooit gecamd, hoe ik ik charmant, maar tog niet gélijk vragen of we kunnen cammen?

Hoe kom ik erachter wie ik leuker vind? Afspreken gaat niet echt, ik moet op de bus wachten, en zit dan een uur in de bus, ik wil ook nog nórmaal mijn school afmaken, ik ben pas 13, ik weet niet echt hoe ik een béétje kan flirten. HELP!?

xxx

sorry voor dit lange bericht, dankje dat jullie het gelezen hebben :wink:

Euh, het lijkt mij dat als je de eerste jongen ook leuk vind, dat makkelijker gaat omdat je meer contact met hem hebt, en het makkelijker is met hem af te spreken.

upp

uit jou verhaal lijkt mij dat je de eerste leuk vind? aangezien je tegen de 2e geen hoi zegt en hij ook niet tegen jou :wink:

de eerste is ook erg leuk, maar die is best populair, pasgeleden hoorde ik van een vriend dat hij op iemand anders is…

tja dan blijft die andere over

Wat anderen zeggen hoeft niet waar te zijn ^^ Je kunt misschien eerst proberen erachter te komen wie hij leuk vindt, misschien ben jij dat wel :wink:

ik heb deze zaterdag een date met een jongen die bij mij op school zit maar waarmee ik alleen via msn spreek omdat we beide zo verlegen zijn , dus gwn eens zeggen van , zou je het leuk vinden als ik er eens bij kom staan ofz :stuck_out_tongue:

verkering met iemand uit je klas lijkt me echt niets, dan ga je je echt aan elkaar ergeren + hij is op iemand anders.
Maar je moet niet met die andere nemen gewoon voor de verkering, je moet gaan voor de jongen zelf. Anders kun je beter nog even singlwe blijven :wink: