Ik voel niks, en ben er erg onzeker over!

Lieve meiden,

Ik ben best preuts en vind het lastig om over onderwerpen zoals dit te praten. Ik ben 20 jaar en heb sinds 6 maanden een vriend. Super lief leuk en geweldig. maar daar schrijf ik dit topic natuurlijk niet voor. Hij is de 2de jongen waarmee ik gezoend heb en de eerste jongen waarmee ik naar de volgende stap ben gegaan. Nouja volgende stap. Hij heeft (meerdere malen) mijn borsten gevoeld en gezien, waarvan ik kan genieten en wat ook fijn en vertrouwd voel. Echter heeft hij mij ook een paar x proberen te vingeren of gewoon daar strelen maar ik voel niks (dat ie wrijft dan) maar verder niks. Het doet niks met me. Het ligt naar mijn mening niet aan hem want volgens mij doet hij het gewoon goed en heeft ook meerdere dingen geprobeerd maar ik voel niks en voel me er heel onprettig bij. Ook “durf” ik niets bij hem te doen, aftrekken oid. We hebben al meerdere x samen geslapen en vind hem ook super leuk en kan als hij mijn borsten streelt er ook van genieten dus daar is niks mis mee maar wat is er dan mis met de rest? Heeft iemand hier ervaring mee die mij tips kan geven. Ik vind het ook lastig om er over te praten. Ik voel me hier best onzeker over en houd me toch beetje tegen in dingen. Want ik wil ook wat terug doen bij hem snapje. Maar wil tegelijkertijd als hij mij beneden streelt of wat dan ook er van kunnen genieten en wat kunnen voelen. Ik heb het zelf ook al een aantal x geprobeerd maar ook geen resultaat. Ook verschillende dingen geprobeerd.

Please help me ladiesss! Ik schaam me er best voor :flushed:

Allereerst zou ik er nog even over nadenken of je het wel écht wilt; als je het nog te spannend/eng vind om ook aan hem te zitten, moet je misschien nog even wachten met dit alles.
Mocht het écht niet het geval zijn dat je er niet klaar voor bent; zou ik er goed over nadenken waarom je niet bij hem iets wilt doen. Openheid en vertrouwen moet van twee komen; dus praat er gewoon over! Dit hoort echt te kunnen binnen een relatie. Je hoeft je echt niet te schamen voor je vriend :slightly_smiling_face: Ik zou het gewoon hebben over dat je het spannend vind om ook bij hem dingen terug te doen; of ie je kan helpen, het rustig aan kan doen; aanwijzingen kan geven etc.
Wat betreft het gedeelte dat je niks voelt; probeer eens bij jezelf wat je fijn vind!! Dit is echt NIET raar om te doen! :slightly_smiling_face: Wanneer je zelf goed weet wat je wel en niet fijn vind, wat wel en niet goed voelt, kan je je vriend daar alleen maar beter mee helpen. Waarschijnlijk heeft hij ook wel door dat je niet optimaal geniet en hoogstwaarschijnlijk maakt hem dit ook onzeker. Praat er dus gewoon over en leer ontdekken wat voor jou goed aanvoelt :slightly_smiling_face: er is echt niks mis met je, je moet jezelf gewoon gaan ontdekken.

Dankjewel voor je fijne reactie! Ik heb ook aan hem duidelijk gemaakt dat ik het lastig vind en dat ik rustig aan wil doen en dit gebrijpt hij ook. Ik denk dat ik er aan ene kant wel klaar voor ben maar toch houd iets me tegen. Meer gewoon het idee wat ik aantref. Dit klink misschien heel kinderachtig maar ben gewoon preuts. En ik heb mezelf ook al proberen te ontdekken meerdere keren maar ook dit gaf geen fijn gevoel. Heb ook verschillende dingen geprobeerd maar ook tijdens het mastruberen voel ik me niet op mijn gemak. Na maten hoe langer je een relatie krijgt hoor “belangrijker” deze dingen worden en vind het ook rot als ik hem steeds moet teleurstellen. En vind het lastig om er over te beginnen met praten. :flushed:. En ik weet dat er niks mee is met die dingen maar toch voelt het verkeerd. Van onder dan, bij mijn borsten kan ik er wel van genieten en heb ik ook geen raar of ongemakkelijk gevoel, zodra hij naar beneden gaat dan ga ik me ongemakkelijk voelen.

Misschien ben je er idd nog niet echt helemaal klaar voor. 6 maanden is niet lang, in de zin van dat jullie nu echt wel iets MOETEN doen. Neem rustig jullie tijd. Zet je jezelf niet te veel onder druk, door sneller te willen gaan dan dat je lichaam eigenlijk wil?

Verder helpt het idd als je je eigen lichaam wat beter kent, maar er zijn ook meiden die niet graag masturberen en toch goede sex hebben met hun partner. Het is ook belangrijk om er met je vriend over te praten! Zonder schaamte en zo.

Mijn advies is om af en toe eens wat uit te proberen met je vriend, maar VOORAL genieten van wat jullie nu fijn vinden. Zonder stress, zonder te “denken” wat jullie nu eigenlijk allemaal zouden “moeten” doen. Gewoon genieten van elkaar, en open zijn tegenover elkaar.

Als ik je verder ergens mee kan helpen mag je me noten, of gooi het op het forum. Daar zijn we voor :stuck_out_tongue:

Bedankt voor je reactie. Jaa klopt ik ben er wel meer klaar voor dan in het begin van mijn relatie maar vind sommige dingen nog “raar”. Weet niet echt het goede woord er voor te vinden.

Jaa ik vind het alleen raar om bij mezelf dingen te proberen dit voelde niet fijn en gaf me een raar gevoel, ongemakkelijk en dat is het ook als hij bij mij down under komt. Dan ga ik meteen piekeren en stressen in mijn hoofd enz.

ik denk dat ik teneerste opener moet zijn. Ik heb al 2x het voornemen gehad om het tegen hem te zeggen dat ik het nog lastig vind en ongemakkelijk. Maar toch durf ik het niet te vertellen. Niet omdat ik hem niet vertrouw of wat dan ook want kan alles tegen hem vertellen maar ik vind het gewoon ongemakkelijk om over dat onderwerp te praten. Ik weet ook niet waardoor dat komt.

Thaankyou very much! (:

Ik denk dat je ‘stress’ en je gedachtes je tegenhouden om echt opgewonden te worden. Dan kun je ook niet opgewonden raken als hij je streelt en voel je er ook niets bij. Je vind het moeilijk om jezelf te strelen en vind het vreemd en ‘raar’, hoe kun je dan genieten wanneer hij dit doet.

Natuurlijk is het de eerste paar keer vreemd als een jonge je daar voor het eerst aanraakt, maar je moet proberen te ontspannen en niet van alles te vinden. Jongens vinden het snel goed en niet vies dus maak je daar geen zorgen over. Tegelijkertijd is het uit handen geven van controle erg moeilijk.

Zijn er dingen waarbij je wel opgewonden wordt? Bijvoorbeeld filmpjes of verhalen…gebruik dat dan.

rustig blijven en niet willen moeten

Bedankt voor je reactie. Ik denk dat jou eerste stukje een groot gedeelte is van het probleem. En ik probeer het ook los te laten elke x als ik naar hem toe ga denk ik gewoon van oke ik laat het gwoon over me heen komen en niet stressen. Toch lukt het niet, om niet te stressen. Ik denk dat dit ook deels door geen ervaring komt.

Jaa klopt dat is ook erg lastig. Als hij mij borsten streelt enz daar wordt ik wel opgewonden van maar filmpjes durf ik echt niet te kijken. Jij bedoelt porno toch? Ik vind dat ook heel raar.

De eerste maanden seks zijn altijd lastig, zeker als je er geen ervaring mee hebt. Na een tijdje ga je elkaar wat meer leren kennen en zal je er meer van genieten, geloof me. Voel je alleszins niet geremd om hem aanwijzingen te geven.