Ik val op en heb seks met jongens van 16-19 en ben 23

Beste leden,

Ik ben 23 en ik val op jongens van 16-18 jaar oud. Ik vind jongens van 16 en 17 meestal heel cute omdat de meesten nog niet echt baardgroei hebben en er nog jong uitzien maar wel al redelijk gespierd zijn. Het idee dat ik overwicht op ze heb en hun kan domineren geeft me een gevoel van macht. Ik heb ook seks gehad met jongens van minstens 16 jaar oud (wel altijd boven de leeftijdsgrens) en ik merk dat ze dan heel onderdanig zijn vergeleken met die keren dat ik met een man van mijn leeftijd seks had. Ook dat ze heel snel van me klaarkomen en niet lang door kunnen geeft me een gevoel van macht en ik vind het leuk om ze dan lang te laten wachten.

Ik heb nu al enkele maanden een vriendje van 16 (bijna 17 inmiddels) en heb ook met andere jongens rond die leeftijd seks gehad (wel minimaal 16 natuurlijk).

Ik ontmoet zulke jongens vaak als ik ga sporten (tennis/zwemmen) en zie ze dan naar mij kijken. Meestal ga ik dan een praatje maken en spreek af om samen iets te drinken of te sporten, later komen ze dan ook bij mij thuis en probeer ik ze te verleiden. Het begint dan met een beetje zoenen en als ze dat leuk vinden gaan we verder.

Waar ik mee zit is natuurlijk het leeftijdsverschil en of dit wel verantwoord is wat ik doe. Het is niet dat ik elke maand een andere jongen versier maar vorig jaar waren het er toch een stuk of 6. De meesten vertellen me dat seks met mij een droom is die uitkomt/ze vaak fantaseren over seks met een oudere vrouw in de twintig.

Ik heb op internet gelezen dat mijn seksuele voorkeur onder efebofilie valt (dus dat je op jonge adolescenten van 16-19 valt). Nou is het geen pedofilie maar toch vraag ik me mezelf af of andere (jonge) vrouwen ook zulke gevoelens koesteren naar jongens toe die minstens 16 zijn. Ook ben ik bang dat naarmate ik naar de 30 ga deze gevoelens zullen aanhouden. Hebben jullie ook seksuele ervaringen met jongens gehad van die leeftijdsgroep en dat je in de twintig zat. Zo ja ging het gevoel dan weg of niet en vinden jullie dat dit kan wat ik doe.

hi Charlotte,

Het is niet heel erg dat je af en toe date met jongens die jonger zijn. Maar als het je alleen om de macht en sex gaat wordt het moeilijk een langdurige gezonde relatie aan te gaan als je ouder wordt.

Heb je daar wel eens over nagedacht ? (Langdurige relatie, of is dat niet echt iets wat je zoekt

Hoi Cindy,

op dit moment zoek ik niet echt naar een langdurige relatie en voel me niet echt aangetrokken tot mannen van mijn leeftijd of ouder. Het is gewoon het constante gevoel van altijd maar sex met jongetjes van 16-17 dat me blijft bezighouden. Ik kan me voorstellen dat ik een langdurige relatie later wel zou willen. Maar die seksuele aantrekkingskracht tot zulke jongens, daarover zou ik meer willen weten en of meer vrouwen dit hebben.

Het is bekend dat veel mannen jonge meisjes van 16-18 het aantrekkelijkst vinden, dat zie je ook in porno enzo. Maar omgekeerd is het vgm zo dat vrouwen juist top oudere mannen vallen terwijl het bij mij juist andersom is. Of is dit slechts een stereotype?

1 like

Weet ik niet. Ik weet wel dat ik op veel ouder val. Mijn eigen leeftijd vind ik jongens toch wat te kinderlijk, van die jongetjes. Zelfverzekerdheid en dominantie vind ik enorm aantrekkelijk, dat zie je niet echt bij tieners of jonge twintigers.

Je geeft zelf aan dat het om macht gaat. Ik zou je aanraden niemand onder de achttien jaar te daten, want dan gaat het gewoon nog om een kind. Ik ben zelf jouw leeftijd, en nee, vind dit niet normaal.

1 like

Beste Mirrorball & Janneke20,

De macht die ik ervaar beperkt zich tot bij het hebben van seks en niet daarbuiten om. Dus ik ben niet belust om hen te manipuleren om dingen voor mij te doen o.i.d., ook chanteren of geld afhandig maken zou ik nooit doen.

Ik voel bij oudere mannen niet dat soort ‘‘oerinstinct’’, dat dierlijke gevoel dat ik seks wil en geil van ze wordt terwijl het bij die ‘‘jongetjes’’ juist wel bij me naar boven komt.

Ik vermoed dat het komt doordat ze juist heel makkelijk te verleiden zijn. Als ik ze opwind door intieme delen van mijn lichaam te laten zien blijven ze vaak in mijn buurt hangen en naar mij kijken. Tijdens de seks zijn ze niet zo ruw als oudere mannen maar kijken ze juist veel en wachten langer voor ze tot actie overgaan, omdat ik ze moet aansporen.

Daarnaast kan ik 16 17 jarigen veel geiler kan maken dan oudere mannen waardoor we vaak ook bepaalde sexposities aannemen die ik met een oudere man meestal niet kan doen. Ook zijn ze in staat om een nog een keer na hun eerste orgasme door te gaan terwijl ik dat bij oudere mannen niet heb meegemaakt. Die zijn bekaf nadat ze gekomen zijn. Met jongeren kan ik de seks langer door laten gaan en hun aanwijzen wat ze moeten doen zodat ik ook meerdere malen klaarkom.

Waar het op neer komt is dat ik het zeg maar als ego strelend ervaar als jongens geil van me worden en doen wat ik wil en graag de dominante rol vervul.

Op basis van dit wat zouden jullie mij adviseren?

Ik zou je adviseren dringend met een psycholoog te praten, en als 23-jarige geen minderjarige jongens meer te daten.

1 like

Beste Janneke20,

Ik snap dat je mijn gedrag raar vind en ik ben me ervan bewust ook. Zou ik met jou hierover kunnen praten via instagram chat (ik heb ook gedacht aan een psycholoog maar wil hier eerst graag met iemand over paten, ik ben er onzeker over) ? Zo ja laat me het weten, je kan me je gebruikersnaam messagen.

Wat een milde reacties. Als dit een vent van 23 was geweest en die vertelde dat hij op 16 jarige valt zou de hel losbreken. Nee ik vind dit niet normaal en als ik een zoon van 16 had en erachter kwam dat een vrouw van 23 met hem in bed duikt zou ik laaiend zijn.

1 like

Nee, daar voel ik mij niet comfortabel bij. Hopelijk heb je iemand in de omgeving die kan helpen.

Nee ik heb niemand om erover te praten. Ik woon alleen en mijn ouders zijn gescheiden. Ik ben me afgelopen maanden pas bewust geworden dat dit een probleem is wat ik doe. Het begon allemaal toen ik 19 was en het was eind 19 toen ik voor het eerst ontmaagd werd door een jongen van dezelfde leeftijd. Pas nadat ik 20 was geworden wist ik dat ik op zulke jongens viel en gedurende de tijd dat ik 20, 21 en 22 was heb ik met zulke jongens zitten daten. Uit mijn hoofd weet ik dat ik met 2 16-jarigen, 5-17 jarigen en 4-18jarigen, dus 11 in in totaal, seks heb gehad. Ik heb van die 11 keren 5 keer een onenightstand gehad doordat ik vanwege mijn werk veel moet reizen tussen via Belgie en Frankrijk.

11 maal gedurende 3 jaar, pas afgelopen jaar ben ik steeds meer gaan twijfelen over mezelf (11 maal is toch best veel jongens) en afgelopen maand ben ik 23 geworden. Toen dacht ik er steeds meer over om actief wat ertegen te gaan doen.

het is goed dat je je ervan bewust bent dat dit gedrag misschien niet juist is, dus het volgende zeg ik niet om je te kwetsen maar wil wel graag mijn mening geven. ongeacht of de man of vrouw degene is die ouder is, 16-23 vind ik een zeer ongepast verschil

Dag Homer,

Ben jij een man of vrouw? Ik lees vaak dat mannen in de twintig aan de haal gaan met jongvolwassen meisjes van 17-18. Dit word onder mannen als normaal gezien. Vrouwen als ik zouden juist interesse in wat oudere mannen met status moeten hebben. Maar ik voel dit niet. Wil jij er met mij over praten?

wtf doe je op dit forum als man van 64

Beste Homer,

Ik stel het op prijs dat je zo betrokken bent maar 64 jaar is wel oud ik probeer juist met mensen van mijn eigen leeftijd te praten.

Nee, dit forum is niet bedoeld voor oude mannen die met jonge meiden over hun seksuele voorkeuren willen praten.

je beschadigd het idee dat dit een veilige plek is om je verhalen te delen met andere meiden en jonge vrouwen. er is vast een ander forum voor mensen van jouw doelgroep

Ik heb dit online gezet om te weten te komen of er meer vrouwen op dit forum zijn die dezelfde gevoelens als ik hebben/hadden en wat zij hieraan hebben gedaan of willen doen . Dus, als die er zijn benader mij alsjeblieft.

Dit is inderdaad geen plek voor mannen van 64, het heet niet voor niks GIRLscene

Aangezien ik niet veel reacties krijg en het waarschijnlijk beter is om mijn interesses te proberen te focussen op jongens van mijn leeftijd en misschien ook met een psycholoog te praten heb ik nog een laatste vraag.

Hoe oud was de jongste jongen met wie je ooit seks hebt gehad en hoe ervaarde je dat (wat is voor jou het verschil tussen een jonkie en een ouder persoon), en hoe zijn je voorkeuren veranderd naarmate je ouder werd?