ik mag me wenkbrauwen niet epileren.. van me ouders.. pfff

ik mag me wenkbrauwen niet epileren… van me ouders… pfff
wat vinden jullie het hiervan … ?

Ik heb nog nooit van m’n leven m’n wenkbrauwen geëpileerd en ik leef nog steeds! :slightly_smiling_face:

Hoe ‘erg’ vind je het? Hoe groot zijn ze? Zijn ze een eenbrauw of hoef je helemaal niet te epileren?

Hoe oud ben je? Waarom mag het niet van je ouders?

En verder ook nog de vragen van Flamoes :wink:

Maar welke reden geven je ouders dat je niet mag?

Edit: ik heb ook dikke wenkbrauwen en heb er nog nooit iemand iets over weten zeggen. Ik vind dat dat vaak extra karakter geeft aan je gezicht en het ook nog eens extra vormgeeft.

Oké… wat is er erg aan wenkbrouwen epileren?
Niks toch? Apart hoor.

Als het niet mag, dan mag het niet. Je kan misschien vragen waarom het niet mag ?

Ga anders naar een schoonheidsspecialist.

En het is ‘erg’, omdat heel veel mensen doordraaien en te ver gaan tegenwoordig hihi. Maar ik zou gewoon even naar een specialist gaan, gewoon eerste tijd, dan zien je ouders dat ‘het werkt’.

Eenmaal begonnen is nooit meer kunnen stoppen. Altijd bijwerken. Weet je nog vroeger toen je bijna geen haar op je benen had? Pre-cies!

Gro ja, heb ik nog nooit last van gehad maar ik zou het niet doen wanneer je ouders ertegen zijn, probeer nog eens met ze te praten en aan te geven dat je het echt graag wilt. Meer zit er niet op.

Trol alert?

True. Toen ik 14/15 was, was ik 1 x uitgescholden voor Bert van Bert en Ernie, en ben meteen gaan epileren van onzekerheid. Eerst was het mooi, maar ik ging steeds verder en nou kan ik de haartjes tellen van me wenkbrauwen, en dat zijn er niet veel…

Ik mocht het ook niet van men moeder, ben het op men 17 uiteindelijk gewoon beginnen doen, ikzelf voel me er veeel beter door en vind het ook vele mooier.
In het kruidvat verkopen ze goedkope ontharingsstrips en je kan zelf bijwerken met een pincet (die eenmalig max 1 euro ofzo kost). Dus omwille van geldzaken zouden je ouders het zeker niet moeten verbieden :slightly_smiling_face:
Ik denk dat ze het je meer verbieden omdat ze je willen opvoeden met het idee van ‘je bent mooi zoals je bent’. Waar zeker waarheid inzit.
Daarbij denken veel mensen bij geëpileerde wenkbrouwen direct aan

http://www.pinkbullets.nl/files/wenkbrauwen.jpg

terwijl het soms echt gewoon je gezicht mooier doet uitkomen vind ik.

Uh wat heeft het te maken met liefde en/of boys??