Ik krijg hem niet uit mijn hoofd.

Ik heb een paar keer gedate met een jongen die ik echt heel leuk vind/vond.

Na de derde date hadden we seks, en daarna hoorde ik hem een tijdje niets meer van hem, dus ik voelde me ook wel een beetje gebruikt enzo (En we leefden heel erg langs elkaar heen en hij ging nog een weekje naar Londen). Ik kwam dus toen via Facebook achter dat hij seks had met verschillende meisjes daar etc. Naja, ik voelde me dus toen echt heel kut, maar er was niets officieels, dus hij kon doen en laten wat hij wou.

In ieder geval, ik probeerde erover heen te komen en dat lukte prima, totdat ik hem een paar weken geleden weer sprak en zag en het leuk met hem had. Volgde weer drie dates, paar keer bij hem blijven slapen, uitgegaan. Heel gezellig allemaal, maar wanneer we uitgaan krijg ik weinig aandacht, en hij verontschuldigd zich daar dan ook voor, want dan gaan we bijv. naar zijn stamkroeg en dan kent hij veel mensen daar enzo. Maar ja, nu is het contact ook weer heel minder geworden. Heb twee Whatsapp-berichten gestuurd (maandag eentje en vandaag nog eentje) maar krijg gewoon geen gehoor.

Ik was ook al gewoon een tijd bezig om hem uit mijn hoofd te krijgen en hem niet meer te zien als een vriend, maar blijkbaar vindt mijn brein het leuk om met me te fucken en wanneer ik dan eindelijk niet aan hem denk (was deze week helemaal gelukt) dan droom ik over hem. Had vannacht zo’n droom en die leek zo realistisch dat ik me er gewoon nog steeds kut van voel. En ik probeer hem echt al twee maanden uit mijn kop te zetten, maar het lukt gewoon niet. Vrienden van mij noemen het een klootzak en hij is dat ook wel een beetje, maar blijkbaar realiseert mijn brein dat gewoon niet, haha.

Best wel grappig, de jongens die me niet moeten, daar val ik op. En de leuke, betrouwbare jongens vind ik weer niets :’)

Maar oké, heb even mijn verhaal kunnen luchten.

‘Best wel grappig, de jongens die me niet moeten, daar val ik op. En de leuke, betrouwbare jongens vind ik weer niets :’)’

Heel herkenbaar!

Je moet toch echt proberen hem uit je hoofd te zetten, zoals je zelf weet, vind hij jou niet echt leuk genoeg, anders zou hij wel meer moeite voor je doen. Je verdient iemand die wel moeite voor je doet etc. dus probeer hem uit je hoofd te zetten, hoe moeilijk dat ook lijkt.

Wow, ik heb echt precies hetzelfde! Alleen heb ik dan geen seks gehad met hem. Maar we vonden elkaar eerst helemaal leuk, en ineens hoorde ik via via dat hij andere meisjes ook wel zag zitten en hij deed ook niet heel veel moeite meer voor mij. Paar maanden later kwam ik hem weer tegen op een feest en weer was het heel gezellig. Daarna dus ook weer afgesproken enzo maar weer werd het minder. En nu krijg ik hem niet uit mn hoofd :stuck_out_tongue:

Best wel grappig, de jongens die me niet moeten, daar val ik op. En de leuke, betrouwbare jongens vind ik weer niets :’)’

en nog eentje die het herkent…
ik wil daar vanaf haha

hoo 2x

ik herken het haha

hoe zou dat komen denk je ?

als je hem weer tegenkomt zou ik niet meer naar hem toegaan :3 zo voorkom je dat je doorhebt hoe gezellig het is met hem.

Omdat volgens oerdingetjes mannen leiders zijn. Zodra eentje onderdanig is, heb je er niks meer aan :’)

Dat van jongens die je leuk vindt vinden jou niet leuk, daar heeft een vriendin van mij een theorie over. Als je namelijk een jongen leuk vindt ga je je anders/zenuwachtiger gedragen, terwijl je bij jongens waar je verder niks voor voelt helemaal jezelf bent. Dusja, die worden dan verliefd op de ‘jezelf-versie’. En de leuke jongens niet op je ‘anders/zenuwachtig-versie’. Ofzoiets.