Ik kreeg de vraag van een vriendin:

Of het raar is als je stripteases van meisjes kijkt, en dat je dan geil word.
Ik wist zelf het antwoord ook niet…
Ik denk dat ze het bedoeld als in ‘‘ben ik nu lesbies’’ ?

*Ja, mijn vriendinnen en ik praten daar heel openlijk over.

volgens mij is dat niet raar hoor, heb dat wel vaker gehoord van hetero meiden

Nee, dat is niet raar. Weet niet precies waarvan ik had, maar het had volgens mij iets te maken met waarom meiden geen porno nodig hebben om te kunnen masturberen. Meiden worden namelijk op meerdere manieren gestimuleerd terwijl jongens een visuele stimulans nodig hebben. Meiden daarin tegen kunnen door van alles worden gestimuleerd. Denk aan geluiden, beelden en gedachten. Ook maakt het voor meiden niet uit of het mannelijk of vrouwelijk is. Ook al ligt je interesse bij mannen, dan kan je lichaam alsnog een opwindende reactie krijgen van vrouwen die strippen.

Dus het betekent niet dat ze perse lesbisch is. Het kan bijvoorbeeld wel betekenen dat ze bicurious is. Dus wel geïnteresseerd is in meiden, maar dan alleen op een seksuele manier. Dit is ook heel normaal. *verwijs weer na het stuk hierboven* Er is niks mis met nieuwsgierig zijn :wink:

Ja, zij is sowieso lesbisch, kan niet anders. Sorry, straks wordt ze nog verliefd op je.

Is niks raars aan, maar ik zelf vind het niet echt interessant om dat van een vrouw te zien. Misschien is het wel gewoon een fase of valt ze wel op meiden, maar ze kan ook gewoon op jongens vallen.

:’)

Vrouwen kunnen inderdaad op gewonden worden van andere vrouwen, en hoeven daarvoor niet lesbisch of biseksueel te zijn.

Mannen daarentegen kunnen alleen op gewonden worden van andere mannen als ze wél biseksueel of lesbisch zijn[font=Verdana]

Shit happens. Grote kans dat ze wel gewoon hetero is.

Nee hoor, dat is echt niet erg. Ik wil het ook wel een keer met Rihanna doen of zo maar ja, verder val ik nog steeds op mannen.

‘Een vriendin’. Juist.

Haha dit dacht ik dus ook :grinning_face_with_smiling_eyes:

Een lesbische man? Volgens mij is dat een hetero :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ik vind meisjes juist heel mooi om te zien en wordt ook wel opgewonden van een mooi meisje. Toch denk ik dat ik gewoon hetero ben, maar zou heeeeel graag wel met een meisje willen zoenen en meer.

hmmm, misschien dus wel bi en dat is heel normaal vind ik hihi

meest gebruikte strategie hier op girlscene :’)