Ik kan mijn (ex)vriend niet loslaten

Hey ladies!

Ik heb een probleempje.
Ik heb sinds vorig jaar juli een vriend. Met oud en nieuw afgelopen jaar heeft hij half in coma door de drank met een meisje gezoend wat ik hem uiteindelijk heb vergeven. Die maanden daarna ging het super tussen ons. Maar in de zomer kwam ik er achter dat hij stiekem met wat vrienden uit was geweest in Amsterdam waar ik niets van wist. Als ik erover begon bleef hij keihard liegen. Later kwam ik een berichtje in zijn telefoon tegen (ja ik weet het, fout van me) naar een meisje waarin hij zei: hey ben jij dat leuke meisje van gisteravond?. Ik schrok me dood en heb toen aan hem gevraagd hoe dit zat. Hij zei dat hij haar voor een vriend moest regelen. Later liet hij me een berichtje lezen waarin die vriend iets zei van: hey man, ik heb dr gevonden hoor, ze heet … Dus ik geloofde dat hij dat berichtje daarna naar haar had gestuurd voor hem(stom!!!). Nou is het ondertussen ook al 3 maanden uit maar ik zie hem nog steeds veel en eigenlijk is het onofficieel wel weer aan. Nou was ik afgelopen weekend naar een feest met zijn vriendengroep (hij is op vakantie en dus niet mee) en hoorde ik ineens van een vriend dat hij die avond in Amsterdam met dat meisje heeft staan zoenen. Ik was echt gebroken en voelde me zo stom dat ik zijn leugens heb geloofd. Het is al wel een half jaar geleden dat dat was gebeurd. Ik heb hem dit weekend toen ik het hoorde meteen gebeld waarna hij na een tijdje toe gaf. Ik ben heel boos geworden maar op de een of andere manier vergeef ik hem alles. ‘Vroeger’ loog hij heel veel. En pas vroeg ik of ik nu echt alles wist, zodat we een schone nieuwe start konden maken. En nu kom ik weer achter een leugen.
En het is heel makkelijk zeggen: laat die jongen los, wat een lul. Maar ik houd zielsveel van hem en ik kan het niet eens volhouden om hem een dag niet te appen.
Wat moet ik doen?:frowning_face:(

Sorry voor dit te lange verhaal.

Xxx

Denk je dat je hem nog kan vertrouwen? Zonder vertrouwen gaat een relatie namelijk sowieso niet meer werken. Maar persoonlijk zou ik zeggen: wat een asshole dat hij zo veel liegt en vreemdgaat, dumpen.

Ik heb dat jaren geleden met mijn ex ook zo meegemaakt, en ik bleef alles maar vergeven maar ik kon het allemaal nooit vergeten, maar bleef maar bij hem terug komen… Op een gegeven moment was het ook een tijd uit geweest, toen waren we weer 3 maanden ‘onofficieel’ bij elkaar, maar ging het weer allemaal fout… Hij loog altijd alles, over zijn leven voor mij, over zijn leven met mij… En op 1 moment was ik het zo zat, ik heb gewoon een knop in mijn hoofd om gezet, gezegd dat het over is, ik heb zijn nummer geblokkeerd, hem op social media geblokkeerd, alles van hem verwijderd uit mijn leven. Ik was al jaren meer aan het huilen dan aan het lachen, ik ging er zelf aan onder door… Die dag dat ik de knop om had gezet, ik heb 1 avond heel erg gehuild, en ineens was het over! Ik heb nooit meer een traan gelaten, ik heb mijzelf opgeraapt en door gegaan, voor mijzelf gekozen! Dat is nu bijna 3 jaar geleden en in die 3 jaar ben ik nog nooit zo gelukkig geweest als ervoor met hem!! (Ik ging over 3,5 jaar met hem)

Als je jezelf wilt redden, doe je hetzelfde. Zo’n jongen veranderd niet, hoe hard we ook proberen. We blijven er maar in trappen en er voor vallen! Stop met jezelf dit aan doen en red jezelf, kies voor je eigen geluk! Hij verdient jou niet.

Beter kon ik 't niet zeggen

Liegen is in mijn ogen het ergste wat je kan doen in een relatie…
Jij verdient zoveel beter! Laat hem alsjeblieft los, ga leuke dingen doen, verwijder zijn nummer, verwijder hem op facebook, twitter, alles, dwing jezelf om hem niet meer te contacten. Het zal moeilijk zijn maar uiteindelijk ben je waarschijnlijk heel erg blij dat je van hem af bent!

Het is onzin dat je niet zonder hem kan. Je bent een individu, hij is niet aan je vastgesmolten. You’ll get over it.

Als er geen vertrouwen is → dumpen. Anders komt er alleen maar ruzie van.