ik hou van je zeggen!

Ik erger mij soms echt groen en geel aan mensen die al heel snel tegen iemand zegen: Ik hou van je! dat kan je toch niet echt serieus menen denk ik dan??

zijn jullie dat met mij eens?
en ik vraag me af hoelang jij met je vriend had toen hij of jij dat voor de 1e x zei??
Hoelang vind je dat je minimaal moet hebben om het te kunnen zeggen?
:pensive:

Je spreekt niet met jezelf af na 6 maanden ga ik het zeggen, het gebeurt gewoon als je het meent.

Ik vind dat je zoiets niet meteen moet zeggen. Ik heb nooit een vriendje gehad, maar zelfs tegen mijn vriendinnen zeg ik zoiets niet meteen. Pas wanneer ik echt ontzag heb voor iemand, en die persoon mijn hart doet jeuken alleen door zichzelf te zijn, zeg ik zoiets. Moeilijk te beschrijven, maar zo’n klik voel je :]

Er zijn ergere dingen waar je je aan kunt ergeren. Niet zoveel op anderen letten.

Ik en mijn vriend zeiden dat al best snel tegen elkaar, maar we waren daarvoor al 6 jaar vrienden (en eigenlijk al 6 jaar stiekem verliefd). Ik hield oprecht van 'm, al die tijd al. Het is in de loop van de tijd gewoon veranderd in een andere vorm van houden van.

Maar bijv. als mijn vriend ophangt zegt hij nog wel vaak; ‘doeg, ik hou van je!’ en dat doe ik echt nooit. Ik vind dat zo’n rare manier om een gesprek te beëindigen. :")

Maar wel als we gaan slapen ofzo. Dan is het wel vaak een klein kusje + ik hou van jou’tje.

Er zijn gewoon zo veel manier om ik hou van je te zeggen. En als je andere het hoort zeggen, kun je niet weten wat zij er precies mee bedoelen… Ik vind ook niet dat je daar over kunt oordelen, tbh.

:’) de vorige waarmee 't serieus mislukt is, zei ‘Ik hou van je’ na een paar uur verkering. En dan weet ik meteen dat dit niet klopt.

je zegt ik hou van je, als je het meent, toch?

ehm, ik en mijn vriend kwamen samen omdát we van elkaar hielden… Is dat niet normaal?
Bij ons was het dus vanaf de eerste seconde dat we hadden?

Ik weet niet meer na hoelang mijn vriend dat zei haha.
Maar wij zeggen het nu wel iedere dag tegen elkaar.

Iedere dag … Jees. Lijkt me minder eigenlijk, het voelt toch veel specialer als je het minder vaak doet.

ik irriteer me aan die meisjes in de msn naam van al hun beste vriendinnetjes ‘i love youu ur the best xx’ of dergelijke shít in die richting gaan zetten. -.-

En dan denk ik; als je het zovaak gebruikt is het toch niet meer speciaal of wel. :pensive:

ah well, ik heb het ooit tegen een jongen gezegd en die vond ik ook al heel erg lang leuk.
alles wat hij deed raakte mij echt.
maarja er is uiteindelijk niet zoveel van gekomen xD

en nu ben ik weer verliefd en wil het em ook wel zeggen want ik ken em al 2 jaar vind em ook heel erg leuk. n.n

Mijn vriend zei het heel erg snel, na een maand ofzo. Toen zei ik; Ik vind dat wat snel. Ik vind je een schat en ik ben smoorverliefd op je maar houden van moet groeien bij mij.
2 maanden daarna ofzo heb ik het gezegd geloof ik.

Ik vind niet dat ‘ik hou van je’ speciaal hoeft te zijn. Je kunt het namelijk gewoon zo speciaal maken als je wilt.

Als iemand iets tofs voor me regelt, zeg ik ook; ‘Dude, je bent echt een held! Ik hou van je. Eerlijk waar.’
Maar ik kan ook een super verliefd momentje hebben in de rij van de supermarkt, dat ik m’n vriend een kusje op z’n wang geef en fluister; ‘ik hou van je’.
Ik ga ook net ontzettend harde porno seks hebben gehad, en dan zeggen dat ik van hem hou omdat ik er zo van heb genoten.

Ik bedoel. Ik hou van je kan zo veel betekenen, en het is voor iedereen anders. Iedereen die zeurt dat mensen te snel hou van je zeggen, snappen duidelijk niet dat het 7000 betekenissen kan hebben.

Hoe weet jij nou of ze dat al ‘snel’ tegen elkaar zeggen. Sommigen hebben misschien pas sinds kort een relatie, maar kennen elkaar al langer.

En verder ben ik het eens met Sun. Ik en mijn vriend kwamen ook bij elkaar doordat we van elkaar hielden. En daarvóór was ik al jaren vrienden met hem.

Ik ken de mijn ex nog maar een weekje, en hij zei al ik hou van je…
En hij is 22 :’)
Nah, dan kan ik diegene gewoon niet serieus nemen.

mn ex stuurde altijd hvj in sms. oh zo irritant vond ik dat.
ik ben van de ‘ik hou van je’ op de aller liefste/mooiste/romantische momentjes. :blush:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[quote author=Moonlight__ link=topic=176708.msg6845906#msg6845906 date=1293401400]
ik irriteer me aan die meisjes in de msn naam van al hun beste vriendinnetjes ‘i love youu ur the best xx’ of dergelijke shít in die richting gaan zetten. -.-

Hahaha, daar heb ik ook zo’n hekel aan.

Ik vind dat je “ik hou van je” kan zeggen als je echt iemand heel leuk vind enzo.
Als je het gelijk al zegt vind ik het zelf een beetje raar, alsof je het gewoon maar zegt. (okee, moeilijk uit te leggen :flushed:) Maar dat is mijn mening.

Nee hoor ik en hij ook vinden het nog altijd heel speciaal.
Je weet maar nooit wanneer het je laatste keer is dat je elkaar ziet, kan net zo goed zijn dat hij of ik 10 minuten later een dodelijk ongeluk hebben of wat dan ook. Dan weet hij iig dat ik van hem hou.

nou eigenlijk voor we hadden, maar toen waren we ook zelf nog van die zielige slijmerige bruggertjes. nu zou ik het zelf niet zo snel zeggen. na een paar maanden denk ik. en dan neit over de sms/msn ofzo.

Ik vind het echt hilarisch als mensen dan in hun msn naam ofzo hebben staan ; datum - forever. en dan een week later is het uit. gewoon lekker keihard uit.