Ik denk dat ik zwanger ben.

Heee dames.
Jullie denken vast weeer zoon topic. Maar ik weet eigenlijk niet zeker of ik zwangerben dus ik wil even de mening van andere kijken.

Oke 1 week geleden ben ik ongesteld geworden, En ik weet dus niet meer opwelke dag ik met de nieuwe strup ben begonnen. Mijn gevoel zei dat ik op maandag moest beginnen dus dat heb ik maar gedaan. Ik ben vorige week ook verandert van pil, wel met de zelfde sterkte! dus de apotheekmens zei dat er niks veranderd.
Maargoed ik heb dus dit weekend seks gehad, ( zonder condoom, ik ben der allergisch voor& ik me vriend zijn getest op soa’s). hij weet wel 100% zeker dat hij niet klaar is gekomen omdat hij opeens erge buikpijn kreeg.
Toch maak ik me zorgen over mijn pilgebruik van die ene week.
Ik denk er maar over na, en ik denk zelfs dat er wat groeit in me buik.
Ik heb gister ook keihard in me buik geslagen? Heb ik ook wel spijt van.

Kunnen jullie me helpen?

X

Er is een “ben ik zwanger?”-topic in het subforum “seks enzo”. Kun je je vraag daar de volgende keer stellen?

Maar om je voor nu een antwoord te geven: ik zou me niet ongerust maken. Als de apotheker geen waarschuwingen heeft gegeven, is het waarschijnlijk een product van je eigen fantasie. Haal voor de zekerheid even een zwangerschapstest, als je dat wil, maar ik denk niet dat je zwanger bent.

Oh Sorry! Wist ik niet:$. Zal ik de volgende keer doen! ik vraag hem wel even daar!

Thanks :slightly_smiling_face:.

waarom gebruik je de pil als je er niet op vertrouwt…

Wat moet ze dan? Ze is allergisch voor condooms.

OT:
Het is niet zo dat stel (!) dat je zwanger bent er nu al iets groeit in je buik. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je zwanger bent, maar het lijkt me onwaarschijnlijk. Als je de onzekerheid weg wilt halen, kun je inderdaad het beste gewoon even een zwangersschapstest doen. Sterkte :slightly_smiling_face:

de apotheker zegt toch dat er niks veranderd…
die gaan echt niet liegen -.-