Ik claim mijn vriend

Hallo iedereen,

Ik heb echt even jullie hulp nodig want ik word helemaal gek van mezelf! Ik heb nu 3 maanden met mijn vriend en ik ben echt nog nooit zo gek op iemand geweest maar nu merk ik dus dat ik het moeilijk vind om hem los te laten. Hij gaat namelijk in mei een weekje op vakantie met een vriend en ik vind dit enorm moeilijk. Ik heb echt geen idee waar dit gevoel vandaan komt maar ik wil zo niet zijn! Ik wil geen jaloerse vriendin zijn… ik gun het hem echt maar vind het gewoon zo jammer dat het niet met mij is ( ik krijg geen vrij ivm mijn baan) hij is super lief en zegt ook dat hij natuurlijk veel liever met mij had gegaan en toch blijf ik er een rot gevoel over houden. Het is niet dat ik hem niet vertrouw maar ik denk dat ik het gewoon heel moeilijk vind dat hij een eigen leven zonder mij heeft ofzo? Hebben jullie tips? Wellicht boeken die ik kan lezen ofzo ( daar hou ik wel van) ik moet hem echt leren los laten want anders raak ik hem kwijt en dat wil ik echt niet… help :frowning:

Jullie zijn nog maar kort samen dus het is ergens ook logisch. Ik had dit in het begin ook met mijn vriend. Nu hebben we 1,5 jaar en vertrouwen elkaar volledig.

Vertrouwen moet gewoon opgebouwd worden, dus het is niet zo gek dat je bang bent om hem te verliezen. Maar probeer er echt op de vertrouwen dat hij niks geks doet!

1 like