Ik ben zó geïrriteerd

Ik heb dus een laptop van Asus. De eerste dag was mijn scharnier al kapot. Ik heb toen maar gewacht want ik dacht dat dat geen kwaad kon, maar toen is mijn hele beeld ‘doorgescheurd’ en kon ik hem niet eens meer open doen. Toen natuurlijk toch maar opgestuurd en toen heb ik een leenlaptop opgestuurd gekregen (werd geregeld door school, heb elke dag een laptop nodig, grafische opleiding) en de eerste dag ging het scharnier weer kapot. Nu heb ik na 4 weken eindelijk mijn eigen laptop terug, helemaal blij. Ging er NOG voorzichtiger mee om, is het scharnier na 2 dagen HELEMAAL kapot. Ik weet echt niet wat ik ermee moet, ik heb die laptop écht nodig en ben super voorzichtig met mijn laptop(s). Ik wil het liefst mijn geld terug en een laptop van een ander merk kopen maar ja, zo makkelijk gaat dat niet he hahaha.

Moest ff mijn irritaties kwijt want wat doe ik fout omg

Ja haha, precies dezelfde zelfs. Maar wij hadden eerst ook altijd een Asus en die liep ook heel snel vast enzo dus ik vind dit een beetje jammer hahaha. Ja dat is het juist, ik weet het echt niet. Ik heb anders zeg maar een tas met een laptopvak erin en nu heb ik expres gekozen voor een laptoptas omdat ik dan misschien zekerder zou zijn van dat hij niet kapot zou gaan.

Zal ik zeker doen haha. Proberen iig.

Ik heb gekeken maar ik vind niet echt iets… Gek…

Haha nee dat zou een beetje heel ernstig zijn. Maar in ieder geval bedankt voor je reacties!

Ik heb ook een asus laptop en aan de onderkant mist al sinds dag één zo’n schroefje aan de onderkant. Ik moet steeds de onderkant rechtzetten.
Goh, ik dacht dat het gewoon een foutje is zoals altijd kan gebeuren. Maar ik ben dus niet de enige waarbij er iets niet klopt.

Ik heb vandaag net een nieuwe laptop aangeschaft, een Asus… hmm. Hopelijk blijft hij het bij mij goed doen. Wel heel vervelend dat hij bij jou telkens zo snel stuk ging!

Daarom koop ik echt nooit een Asus. Ik heb gewoon een HP (AFKLOPPEN) hij doet het nog zo goed. En zo voorzichtig ga ik er niet mee om hoor.

Oh wauw, ik ben echt dol op mijn asus :’) 6 jaar geleden gekocht en het ding loopt nu nog beter dan mijn nieuwe HP voor school… De HP smijt ik het liefste door het raam naar buiten.

Maar ik zou indd contact opnemen met Asus dat je een nieuwe wilt (en als deze weer kapot gaat het geld terug) of direct het geld terug… Dit kan gewoon echt niet.

Ik heb ook een asus waarvan de onderkant er steeds vanaf valt, omdat de schroefjes gewoon echt niet blijven zitten. Ik ben er ook altijd heel netjes mee omgegaan. Ik weet in ieder geval wel dat ik nooit meer een laptop van asus koop.