Ik ben een jongen en ik vind iemand van Girlscene leuk

Hoi, ik ben nieuw hier en ik gok dat dit het enige topic is dat ik hier ooit ga openen. Ik heb jullie advies nodig.

Driekwart jaar terug sprak ik af met een dame via Tinder. Vanaf het begin hadden we echt een topklik, wederzijds.

Leuke dates, leuke dingen doen, goede gesprekken, niet uitgepraat raken. Uiteindelijk minimaal vijf keer afgesproken. Nog nooit in mijn leven met iemand zo’n goede klik gehad.

Bij de laatste date vertelde ze dat ze het toch niet zag zitten. Dat ze ons meer zag als vrienden, mij wel leuk vond, maar het lastig vond om te werken naar een relatie.

Na die tijd hebben we nog vaak afgesproken om samen te hangen. Gewoon voor de gezelligheid. Verder niets gebeurd.

De laatste keer, twee weken terug, waren we aan het lunchen, driekwart jaar later en voelde ik weer vonkjes opkomen. Toevallig vertelde ze (vroeger) extreem actief te zijn op dit forum. Dus dit is de beste plek om deze vraag te stellen.

Wat moet ik doen? Moet ik luisteren naar mijn gevoel en kijken of we de liefdesdraad kunnen oppakken of moet ik het laten.

Soms wordt een vriendschap verpest als er één verliefd wordt, terwijl de ander geen relatie wil. Dus je moet wel oppassen.

Zelf heb ik nog nooit het gevoel gehad dat ik een relatie zou willen met een vriend van me. Maar bij sommige mensen loopt het wel zo. Ik zou het in ieder geval wel subtiel aanpakken. Succes!

Vooral luisteren naar haar dus als die vonk er voor haar niet is.

Je kan er desnoods nog een keer naar vragen. Maar misschien moet je geen vrienden met haar zijn als je verliefd bent.