ik ben alleen.

hoi,

ik ben een meisje van 15 jaar en ik ben de laatste tijd echt eenzaam. Dat komt merendeels door dat ik ruzie heb gemaakt met bijna al mijn vriendinnen op school. maar kan ik dat wel mijn vriendinnen noemen?. de ruzie is ontstaan omdat ik een roddel heb verteld. Maar het rare is dat ik niet de enige was die aan het roddelen was. iedereen roddelt en hun roddelen nog over elkaar ook, maar ze maakte ruzie met mij omdat ik roddel. maar nu zit ik dan alleen in de klas en plagen soms het groepje mij. Maar ik ben niet zo kinderachtig zoals hun dus ben ik meer bezig met mijn huiswerk. en gelukkig heb ik in de pauze nog mijn andere vriendinnen & en ik heb een vriendje die van mij houdt maar…

ik voel me toch alleen…
misschien komt het door de klas omdat ik zo alleen ben of doordat bijna niemand mij mag…
maar ik ben toch iemand die daar niet zo druk om maakt. maar toch voel ik me alleen en kan ik wel bijna huilen…
kennen jullie misschien iets wat ik kan doen? of weten jullie wat het is…
help? :sob::muscle:

Misschien moet je je excuses aanbieden… Ik bedoel, je hebt wel over vriendinnen geroddeld. Ookal zeg je dat het geen vriendinnen zijn, jullie gingen waarschijnlijk met elkaar om. Dan is het gewoon niet aardig om te roddelen.

Je kan me altijd een privebericht sturen als je met iemand wil praten. : )

Ik weet dat het heel naar is om je eenzaam te voelen in de klas. Dat heb ik ook een heel jaar gehad en dat is verschrikkelijk. Daarom: probeer het uit te praten.

Dat is rottig. Tja misschien dat iedereen het doet, maar dan hebben ze jou er net uitgepikt. Tip is niet meer roddelen, en niet meer te kijken naar wat andere doen en je excuses aanbieden. Heb je niet andere leuke mensen in je klas waarmee je om kunt gaan?