Iemand deze schoenen van Bullboxer? (laag; bruin; bontje)

Ooo ik heb zulke leuke schoenen gezien, heb ze ookal besteld maar ik weet echt niet hoe ik ze zou moeten combineren! Dus ik was benieuwd of iemand van jullie misschien deze schoenen heeft, zoja hoe combineren jullie ze? :slightly_smiling_face: En zitten ze een beetje goed/mooi?

http://i54.tinypic.com/4fvguw.jpg

dont really like :blush:
ik heb ze niet, UP

Ik heb ze en ze zitten heerlijk! Heb ze alleen bijna nooit aan :stuck_out_tongue: Ik draag ze met een camelkleurige broek van joggingstof, spijkerbroek of onder een jurkje. Kan met vanalles eigenlijk!

Ah, waarom heb je ze bijna nooit aan? :astonished:
Pf ik ben echt bang dat ze tegenvallen in het echt haha. Gelukkig is het gratis verzenden en retour.

Ik heb de ongeveer, bij mij zit er alleen geen bont bij de ‘flap’, maar verder preces hetzelfde (zijn ook van Bullboxer).
Ze zitten heel fijn :slightly_smiling_face:. En ik combineer ze vaak met een panty/legging, schattig jurkje en vest. Soms ook met mn kaki groene tregging en een wijdere trui ofzo! Heb er helaas niet zoveel aanfoto’s van…

http://img253.imageshack.us/img253/9461/23okt1.png

http://img687.imageshack.us/img687/4737/booties2.png

En ik weet dat Nanne van www.fashiablee.blogspot.com ze in het zwart heeft en een tijdje terug best vaak outfits ermee had, dus daar kan je ook kijken :slightly_smiling_face:.

Hihi, ik wist dat jij ze hebt :roll_eyes: volg je blog ook en had daar ook al een berichtje achtergelaten haha! O maar daar baal ik wel van trouwens, ik dacht dat deze precies tzelfde waren haha. Zie nu indd ook dat dat bontje van deze schoenen ook donkerder is, en die van jou gewoon wit. Nouja, even afwachten maar… hopen dat ze mooi zijn!

^Wauw. Mooie foto! :slightly_smiling_face:
Ik vind het wel grappige schoentjes. Maar is niet zo mijn ding. :stuck_out_tongue:
up

Upje :slightly_smiling_face:

Leuke schoenen! (up voor jou)

ze zijn leuk :slightly_smiling_face: en Saarr combineert ze leuk

Up! :slightly_smiling_face: