Ideetjes voor een feestje?

Hee, Mijn uberlieveinternetvrindin heeft een probleem !
Ze was 6 maart jarig, maar heeft nog steeds geen idee voor een feestje! ze is 13 geworden, en wil ongeveer 10 meisjes uitnodigen,
ze wil alleen geen filmavond idee, met maskertjes enzo, omdat iedereen dat doet, en omdat ze dat vorig jaar al heeft gedaan, iemand een idee?

Liefz, xx

lasergamen!
barbecue
workshop visagie

-Je hebt op internet allemaal van die sites waar je dingen kunt bestellen speciaal voor feestjes. Dan moet je doorgeven dat je met z´n 10en bent, en dan worden er 10 pakketjes naar jou thuis gestuurd met bijvoorbeeld een spiegel met een witte rand, en allerlei mozaieksteentjes en lijm enzo. En dan moet je dat zelf gaan mozaieken. En die hebben ze ook in de vorm van een fotolijstje enzo.
-Je kunt ook iemand laten komen die allerlei kralen enzo heeft, en die legt dan eerst vanalles uit, en dan daarna zelf armbandjes en kettingen enzo gaan maken! (kun je ook via internet boeken)
-Je hebt ooit in de buurt spooktochten (kun je even op internet opzoeken). Dat zijn gewoon al georganiseerde spooktochten waar je je met groepen kunt inschrijven. Je hoeft dus zelf geen spoken enzo te verzorgen! Ook krijg je daar meestal wat te drinken en soep met een broodje ofzo ( Het is dan 's avonds laat en dat krijg je dan na afloop) en er is ook een kampvuur.
-Je kunt gaan klimmen en daarna een BBQ ofzo.
Succes!

bij de expo hebben ze een gesprekstarter meidenavond,met allemaal leuke vragen die je meer overelkaar te weten laat komen errug leuk!
en evt singstar huren ofzoo! samen koken is ook mega gezellig!
succes!