Ideeën Jaarboek

Haaa ladies, ik had een vraagje.
Ik zit in de jaarboekcommissie van dit school jaar (voor 6vwo en 5havo) en ik vroeg me af of er iemand nog leuke ideetjes heeft?
We hebben al een aantal leuke ideeën, maar er kunnen natuurlijk altijd meer leuke dingen bij!

Wat voor een ideeën heb je al? Bij ons staan er altijd leuke (oude) foto’s in, herinneringen van kampen/reizen, verhalen over bijvoorbeeld leraren/leerlingen die een rare gewoonte o.i.d. hadden, rare uitspraken die gedurende het jaar zijn gedaan, enz enz. Vooral dus dingen die de leerlingen/leraren kunnen inzenden! Dat het echt een persoonlijk boek wordt, vol herinneringen.

Inderdaad veel foto’s, verhalen over uitstapdagen, uitwisselingen enz. Ook doen wij een soort enquete onder de leraren, met een aantal vragen, zoals Wie wordt later miljonair, wie komt er in wegmisbruikers …
Een stukje met wat leerlingen gaan doen volgend jaar, en een uitspraak van ze.
En leraren schrijven nog verhalen. Dus meer tips? haha

Gekke verhalen van leerlingen, wat ze hebben uitgehaald.

Ik zat ook in de jaarboekcomissie en een jongen stuurde een verhaal in over dat hij ooit de deur uit de schroeven had gehaald van een leraar met wat vrienden, echt hilarisch hoe de reactie van die leraar beschreven was :slightly_smiling_face:

Maar hoe doet jullie commissie dat met de stukjes over de leerlingen, schrijven jullie zelf wat of laten jullie de leerlingen wat insturen? Wij wilden het doen met ingestuurde stukjes, maar er waren maar 50 inzendingen van de ong 150 leerlingen, zelfs na veel aandringen.

Bij ons moest iedereen een vragenlijst invullen met namen uit de klas.
Dus bijvoorbeeld:
-Wie wordt er het rijkst? Pietje
-Wie gaat werken in de porno industrie? Jantje
-Wie wint er een grammy? Klaasje
-Wie woont er op zijn 30e nog bij pa en ma? Greetje

En nog veeel meer van zulke vragen.

ja zulke vragen hebben wij ook, maar dat laten we ook invullen door de leraren haha

De leerlingen moeten dan in een klein vakje invullen wat ze gaan studeren en waar. En daaronder dan iets leuks, bv: 6 jaar is lang genoeg, succes!
Maar we hadden een deel al voor de examens gedaan, dus we moeten ongeveer nog de helft, de leerlingen moeten dit via de mail naar ons toesturen, en als ze dit niet doen, komt er dus niks van hen in!