Ibiza!

In het kort:
Ik ga deze vakantie met mn moeder en broertje naar Ibiza! Tja, niet echt een party-vakantie dus, en daárom heb ik jullie hulp nodig… Wát is daar te doen, hoe ziet 't eruit zegmaar, zijn er ook dingen te doen behalve feesten bezoeken? Ik ben 15, mn (tweeling)broertje ook, dus… Tell me, haha! Dank je, dank je.

XX

Toen moest ik aan het liedje van de Venga Boys denken…

Maar geen idee eigenlijk, staat er niet iets van op google?

Ik ben er afgelopen maart geweest! Alleen… in het laagseizoen is het daar uitgestorven zeg maar. Iets wat mijn vriend en ik heeerlijk vonden, we hebben lekker langs de kust gewandeld enzo. Ik denk wel dat het in de zomer gekkenhuis is… met al die jongeren. Ik zou gewoon genieten van het lekkere weer en er is wel iets van een hippie-markt (haha erg leuk hoor!) en er zijn grotten die je kan bezoeken, krijg je zo’n rondleiding. Moet je maar een informatieboekje pakken/vragen in je hotel.

Wat wij ook hadden gedaan is een autootje huren (waren 25 euro kwijt! En dan nog 10 euro benzine voor een hele dag rondrijden, vetgoedkoop!) en dan lekker het eilandje rondrijden. Heerlijk!

Ik ga er ook heen deze vakantie! Ik ga 1 mei. Ik ben er vorig jaar ook geweest. Het is echt heeeeeeeeel chil daar en mooi. Vorig jaar toen ik terug ging zat marco borsato bij me in het vliegtuig met zijn vrouw en de kinderen. maarja. mijn oom heeft een huis daar. dus ik weet niet of je in een hotel gaat of iets? maar zowiezo beveel ik je de hippie markt aan. En we hebben geluk dat de stad dan open is want als het minder weer is is alles dicht enzo en uitgestorven. En me nicht die heeft een vriendin die daar woont en die vroeg aan haar wat voor weer het is en ze zei dat het heel lekker is. een zomer gevoel zeg maar.
Maar verder weet ik ook niet. je kunt er wel lekker tapas eten. Dit was vorig jaar met koniningendag op het strand ik ben de linkerhttp://i39.tinypic.com/2cmkzt2.jpg .
Maar leuk dat je gaat :grinning: wanneer ga jij dan vliegen? x

Ik ga ook deze vakantie, 3 mei! welk hotel of apartement zitten julie?

leuk, up ik ga ook deze zomer…

haha venga boys

quote:
nikitax schreef op 27 April 2010 @ 23:09:
Ohh ik heb net zo een topic geopend hahaha. Dom! Ik vraag me dus tzelfde af… Ik ga alleen volgende week al, dus… HELP!

Owh okay kan je mij mooi vertellen hoe het was als je terug komt. Euh wat ik tot nu toe gevonden heb op internet : strand cafe Mambo (san antonio) prachtige zonsondergang, en DJ draaien daar warm voor dat ze optreden in grote clubs .
Je kan ook een keer met de boot naar Formentera, daar heb je echt van die bounty stranden [ http://www.spanje.nl/spanje/informatie-formentera.html] , dat kost 7.p.p had ik ergens anders gelezen.
Andere handige sites : http://www.ibiza4all.nl/ en http://www.ibiza-spotlight.com/ en http://www.loveibiza.net/ .
Hoop dat je er iets aan hebt… en alvast ene super vakantie toegewenst!

jeetje, bedankt voor de reacties!
ik ga 2mei tot 9mei naar playa den bossa. heb echt geeen ideee wat te verwachten en mn moeder ook niet, dus wordt nog wat! bedankt hiervoor, ik zal t allemaal doorzoeken en hooop dat 't leuk was. als 't weer maar meewerkt :slightly_smiling_face: liefs xx

we krijgen vast wel een reisverslag & tips & afraders ? =D
IIg een prettige vakantie , veel plezier =)!

ik ga van 3 mei tot 10 mei hier heen: http://neckermann.nl/vlie…ject=nvn_blank_19321a_s10
naar jet bossa derachter staat: playa den bossa.
nikitax dan gaan we dus naar hetzelfde haha!

heeee wat grappig hahaha. wij gaan alleen 2 t/m 9 mei! mn moeder dacht wel, niet in hetzelfde hotel; maar wel supergrappig. ik heb bruin haar, mn moeder blond en mn tweelingbroertje stekeltjes hahaha. wie weet spot je ons daar?!

@de rest: ik zal het natuuuurlijk allemaal vertellen, ben onwijs benieuwd en stiekem best… bang, want heb géen idee wat te doen daar! maar bedankt voor alle super ideeën; auto lijkt mn moeder juist eng, omdat ze 't daar niet kent, maar met de boot naar dat plaatsje (f…) enzo, gaan we zeker doen!

nu gaaauw slapen; morgenochtend weg! :smiling_face_with_three_hearts: xxx

haha volgens mij heb ik je niet gezien, ja misschien wel maar niet echt herkent ofzo. misschien jij mij? bruin haar zusje blond en stiefmoeder negerin, waren vaak op het strand haha

uh ik ben er geweest in de zomervakantie. we lagen bij Bora Bora, dat is een strandtent. daar is het ALTIJD druk en daar dansen ze, echt heel erg leuk! maar me moeder heeft daar ook een dief gesnapt ;o

ohja, ik persoonlijk vond Formentera saai!
toen we daar naar het strand waren, was er werkelijk niemand. je moet er maar van houden.

Pacha schijnt geweldig te zijn!
Amnesia lijkt me ook fantastisch, in Chersonissos was dit namelijk een topclub. Dus het lijkt me dat dat op Ibiza niet anders is.
Beide zijn clubs, overigens. Voor het geval je dat niet weet, haha.

Hoe het eiland verder is weet ik eigenlijk niet. Wel gaat een vriend van me er voor de 3e keer heen, en dat doet hij eigenlijk niet vaak. Hij vindt het helemaal geweldig!
In ieder geval heel veel plezier!

ja er is een club met een glazen dak, dan zie je de vliegtuigen heel laag erover heen vliegen, dat is heel gaaf!
bij het strand komen er trouwens wel telkens vliegtuigen, wat wel heeeeel irritant is…