I need help!

Hi!
Ik twijfel heel erg of ik dit jurkje zal kopen.
Iemand combineer advies? En wat vinden jullie ervan?
XXX

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2014/3DV%200220762%20006%2024%205063.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=4&call=url[file:/product/quicklook/large]

Niet speciaal maar altijd leuk

Is dit leuk topic

Als die middelste band doorschijnend is zou ik het niet kopen (omdat ik het dan niet zou dragen). Als die band niet doorzichtig is vind ik het een leuk, basic jurkje die ook niet al te moeilijk te combineren is.
Ik zou m dragen met een lekker vest, panty of legging en leuke laarsjes. Dan nog een sjaal of ketting erbij :slightly_smiling_face:.

Hij is niet doorschijnend, kan je trouwens iets specefiecer zijn?

idd makkelijk te combineren! ik zo gaan voor: zwarte dunne panty, donkerblauwe blokhakken, met bijjpassende lange ketting met iets donkerblauws erin. misschien nog een leuk leren jack of spijkerjasje erover

het is een vrij basic jurkje dus je kan hem met best veel dingen combineren. hier wat ideeën

http://blog.stephencollins.co.uk/wp-content/uploads/2013/09/black-belt-grey-dress-elliesfavouritethings.jpg

http://www.theskinnyblondegirl.com/wp-content/uploads/2012/03/howtowearaskaterdress.jpg

Ik zou voor een roségouden statement ketting gaan met een donker, dik gebreid vest. Vans of New Balance schoenen eronder en mijn haren in een rommelig knotje.

Met een denim jackje lijkt mij het heel leuk! En dan met wat sneakers eronder

mij lijkt het leuk met een lang vestje ofzo en een panty
je kan hem heel simpel combineren
of met een leuke ketting en hakken als je het wat meer “dressy” wilt

Ik vind het wat te donker. Je gaat er al snel een donker vestje en donkere kousen bij aandoen. Lijkt mij veel leuker in een lichte of felle kleur, want het model is op zich wel leuk!