Hydrocortison-crème/zalf

[i]Even een vraag tussendoor,

Ik vertel wel even wat ik precies heb dat is wat makkelijker misschien.
Maandag ochtend werd ik wakker en toen ontdekte ik dat mijn wangen vol zaten met rode bultjes? Naja, het zijn niet echt bultjes het zit soort écht in mijn huid en het is gewoon glad. Het lijkt net op bloeduitstorting…

Vanochtend ben ik dus bij de dokter geweest en die zei iets van een ‘virus’ die ik heb opgelopen omdat ik maandag ochtend/nacht moest kotsen van de misselijkheid.
Maar het lijkt mij een beetje stug. Omdat hij niet echt duidelijk was over wat ik had, hij schrok zelfs een beetje…

Hij heeft dus nu deze zalf gegeven, maar volgensmij gaat het echt niet werken. En hij heeft ook niet gezegd van, je kan beter even bloedprikken?

Denken jullie dat ik beter naar een dermataloog kan gaan?
En ik weet wel dat ik beter even kan afwachten, maar ik ben er liever vroeg bij en ik wil het altijd zeker weten met wat ik heb.
Heeft iemand ervaring met/gehad deze zalf?

Kusje
[/i]

dermatoloog

huisarts weet bijna niks van de huid en huidaandoeningen

Dat wordt morgen weer even langs de dokter,

Als hij mij gaat doorverwijzen… <_<

Het kan idd zijn dat je huid slechter wordt doordat je ziek bent geweest, heeft mn schoonheidsspecialiste me verteld. Maar in jouw geval lijkt het er niet op dat je ineens meer last hebt van pukkeltjes enzo, dus ik zou als ik jou was idd naar de dermatoloog gaan.

ik heb die zalf gehad, ik heb een verschrikkelijke huid. Ik had hem voor een schimmelinfectie. (droge plekjes op je gezicht die echt droog blijven)…
Die infectie had ik boven beide wenkbrauwen (en ik had nog geen pony dus dat zag er belachelijk uit)… maar bij mij is daardoor mijn pigment weggegaan en had ik later na 2 witte plekken daar zitten. maar ja de infectie was wel weg.
het is een zeer agressieve zalf, hij zou best kunnen helpen maar zijn die bultjes droog of vet? kun je ze open krabben?

^^

Nee het zijn geen bultjes, het zit gewoon echt in mijn huid, en ze zijn allemaal rood niet heel licht maar ook niet echt donker, beetje ertussenin
En ik kan ze ook niet openkrabben, en het jeukt ook helemaal niet.
Het zit ook alleen op m’n wangen.

O goshhhhhhhhh. :crazy_face:

Ik heb een foto gemaakt met de cam.
Hoe moet ik dat nu hier erop zetten? :woman_facepalming:

www.tinypic.com ofzo :slightly_smiling_face:

ik zou zelf naar de dermatoloog gaan, maar dat gaat via je huisarts… Probeer gewoon eerst even die creme uit die hij heeft gegeven, werkt dat niet, dan ga je terug… En dan vraag je of hij je wil doorverwijzen! Hij gaat je vast niet doorverwijzen als jij die creme niet uitgeprobeerd hebt!

Goodluck… Kijk eens wat rond op internet zou ik zeggen?

http://i39.tinypic.com/el1spf.jpg

http://i44.tinypic.com/96kl1h.jpg

http://i43.tinypic.com/j6n194.jpg

Ja ik heb al goed rondgekeken op het internet dat was het eerste dat ik deed. Ja je hebt gelijk dat ik het eerst moet uitprobreren maar omdat die het zelf eigenlijk ook niet zo heel goed wist, maakt mij dat weer onzeker want stel je voor dat het dan erger wordt? Als het vrijdag nog niet minder is, dan ga ik terug. En dan eis ik een dermatoloog!
Thanks!

Als ik het zo zie ; uitslag

ik zou echt even naar dermatoloog gaan want een huisarts kan je wel vanalles aansmeren maar hy heeft maar beperkte kennis over de huid.

wow, dat ziet er best wel heftig uit. uitslag zit op de huid en zit het ook op de huid of voelt je huid nog steeds glad aan? hij lijkt wel iets met bloedvaatjes ofzo… mmhh, ik zou zeggen probeer het eens een paar dagen en anders vraag of je bij de dermatoloog terecht kunt.

ik zou die creme toch even uitproberen, en als het volgende week nog niet weg is naar de huisarts gaan,

het lijkt iig of je ergends een allergische voor bent, en daardoor uitslag hebt gekregen…

Ja, mijn huid voelt nog steeds glad aan. Het zit er echt in, ja dat met die bloedvaatjes zat ik ookal aan te denken, en ik zat mij eigen ookal te bedenken dat ik misschien iets heb gegeten wat ik nog nooit op heb maar dat is ook niet het geval, dus dat maakt het nog vreemder.
Ik heb die zalf nu gewoon op een klein plekje gesmeerd, om te kijken wat er gebeurt, ik kan wel heel mijn wangen vol gaan smeren, maar omdat die zalf zo agressief is wil ik eerst even kijken of er op dat kleine stukje al wat gaat verdwijnen.

Bedankt!

Heej Rakatay

ik heb vroeger uitslag op me hals gehad, zag er ook ongeveer zo uit, en had toen ook die zalf gekregen, ik heb het toen 2 dagen gebruikt en weg was het… je moet alleen niet teveel opsmeren, het is een hormoonzalf. hormoonzalven maken je huid dunner.

gewoon een dun laagje opsmeren, handen goed wassen!! ik zou het eerst een paar dagen aankijken, gaat het niet weg dan kun je je altijd nog door laten sturen.

goetjes Sam

Die zalf helpt idd wel goed!