Hulp nodig voor onderwerp

Ik verveel me meestal nogal en dan wil ik een verhaal op Word schrijven… Nu had ik weer een idee, maar ik heb jullie hulp nodig om te weten of het wel leuk is:

Mila is een meisje van zestien jaar oud en werkt in de plaatselijke McDonalds. Op een dag komt er iemand binnen waar haar collega’s helemaal van gaan gillen en hysterisch over doen, dus Mila regelt het wel.
Als de klant weg is, vraagt één van haar collega’s hoe ze zo normaal kon doen tegen zo’n wereldberoemd iemand. Mila weet van niets, maar later wordt ze opgebeld door de bedrijfsleider dat iemand haar hulp nodig heeft. Daar staat hij weer.

Hij, Robert Green, vraagt haar om mee te gaan. Maar Mila, wat nou niet bepaald de ‘It-Girl’ is, weigert dat. Robert doet er alles aan om Mila over te halen.

Mila wordt van de ‘studienerd’ naar een ware, bekende ‘it-girl’.

Is het onderwerp leuk? En is het leuker om Robert Green een prins te laten zijn, zoon van de president van de VS, of acteur?

De zoon van de president is wat… overdreven… evenals prins…

Het onderwerp klinkt leuk, voor mij een beetje typisch (meisje dat ‘niet veel’ is, wordt opeens wat) maar is goed uit te werken =)

Succes!
(niet bot bedoeld!)

Dus, een acteur? Gewoon een charmante, bescheiden acteur?

Ik vind het cliché, maar ik hou van cliché (daar krijg je altijd zo’n goed gevoel van), dus vind ik het leuk x]

Doe maar een acteur ja^^

lijkt me een leuk verhaal :wink:!