Hulp nodig voor feestje!

Heyy,
Ik heb een vriendinnengroepje van 4 meiden en vorige week was 1 van die 4 jarig. Dus wij hadden met zn 3e geregeld dat we een surprise picknick op het strand en daarna een sleepover geregeld! Het was een succes en deze week is weer een andere vriendin jarig dus daar willen we ook iets voor regelen, maar wat??? We zaten te denken aan een surprise party alleen ze geeft zelf al een feestje dus dat word een beetje lastig. Hebben jullie ideeen???:100:

High tea? Dat jullie allemaal lekkere hapjes maken vooraf en ergens lekker gaan zitten bijkletsen? Ook een soort surpriseparty. Of je doet het ergens in het centrum, kan ook.

Of een welnessdagje? Allerlei lekkere maskers etc kopen en gezellig met zn 4en maskers doen, allerlei lekkere chocolade voor haar kopen en gezellig een echte vrouwenfilm kijken?

Geef op haar verjaardag een kaartje en daarin schijf je dat ze een datum moet vrijhouden en dan nemen jullie haar mee voor een high tea, bios, dinner, escape room, paardrijden, kinderboerderij/dierentuin, pretpark e.d.