Hulp nodig: outfit feest

Hoi allemaal,

Normaal ben ik van de simpele skinny jeans, een shirtje en een vest met allstars eronder. Maaar nu heb ik volgend weekend een feest en ik wil graag een keer wat anders aan.

Op hakken kan ik niet lopen, dus het worden allstars/ballerina’s of laarzen. En dan wil ik graag een leuk jurkje o.i.d erboven met een penty o.i.d.

Kan iemand me helpen? Voorbeeldjes? Eventueel outfits die nu in de winkel liggen?

Help me want ik heb er echt geen verstand van :relieved:

Ik zou geen panty over een jurkje doen, maar kies wel gewoon iets waar je je prettig in voelt. Verder vind ik jurkjes met pailletjes en studds wel leuk & feestelijk, maar ik heb niet echt een voorbeeld.

Nah zo lastig is dat toch niet?
Trek gewoon iets leuks en fleurigs aan waar je je goed in voelt.
En je bent good to go

ik heb ook een feestje maar ik denk dat ik een zwart jurkje doe met hakken er onder in jouw geval denk ik dat je ook leuk kan zijn met een jeans en met een soort van jurkje er op met stoere gympies eronder dat is denk ik ook leuk met leuke armbanden en oorbellen o,ja nog een tip doe iets leuks met je haren, anders dan normaal, ik hoop dat je er iets aan heb .

xxx- vera

ik merk dat jij er liefst stoer bij loopt
in joun geval :

jeanslegging
te groot shirt met een riempje/riempjes
en gympen

http://shop.hm.com/nl/sho…=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S
vind dit zooo mooi:$

Dit vind ik juist echt een modemisser xD

Maar ik zou gewoon gaan met leuk jurkje, maillot/panty en ballerinas. Kan bijna niet fout gaan, en al helemaal niet als je een LBD neemt.

Uum, welke ? want je krijgt via die link gewoon het overzicht met al die jurkjes …

Ik denk dat ik een officiële “ik weet niet wat ik aan moet doen tijdens een feestje” topic aanmaak. Kan iedereen daar elkaar tips geven en krijgen. Wordt strontziek van iedere 20 nieuwe topics die aangemaakt worden…

Topicstarter niks persoonlijks he…

http://i141.photobucket.com/albums/r49/Daliiaa/jurkje.jpg

Ik zou voor een leuk jurkje gaat, net boven je knie. Een zwart jurkje (LBD) is altijd goed, maar iets vrolijkers kan natuurlijk ook (;
En laarzen erbij, klein kniptasje, leuke ketting en klaaaariskeeees.
Oh, btw, neem aub een panty met een hoge dernier, dat is zo veel mooier vind ik! Zeker in combinatie met laarzen. Een maillot is nog beter natuurlijk (:

ze zegt toch dat ze iets anders wilt dan dat ze normaal draagt, en t liefst een jurkje? wat jij zegt komt bijna op hetzelfde neer;) en sinds wanneer is een skinny met een shirtje en een vestje en allstars ‘stoer’?

Gedaan :grinning:

Dat zei ze ook niet… “Een jurkje of iets dergelijks erboven, met een panty.”

Zoek gewoon een leuk schattig jurkje wat je leuk vind, panty of legging erbij en dan laarzen of je allstars eronder :slightly_smiling_face:

Als je je altijd een beetje stoer kleedt, kan je het misschien daarom leuk combineren… Heel vrouwelijk jurkje en dan juist stoere accesoires, schoenen of jasje :slightly_smiling_face:

Van de H&M:

http://shop.hm.com/media/products/775/ML775_0044_033r_73289.jpg

http://shop.hm.com/media/products/755/ML755_0811_004R_72166.jpg

En, als je het nog niet weet: Koop een basic jurkje in een effen kleur en dan misschien een leuke gekleurde riem, sjaal of grote ketting bij :slightly_smiling_face: Kan je veel makkelijker combineren dan een heel druk jurkje. :slightly_smiling_face:

ja zoals de laatste post idd, echt heeel leuk. :slightly_smiling_face:
met laarzen eronder.