hulp nodig met mascara&concealer

hey girls, ik ben al een tijdje opzoek naar een een goede budgetmascara weet iemand een fijne mascara ? graag onder de 10 euro :slightly_smiling_face:

enn … ik ben al tijdje opzoek naar een concealer voor de bruine huid , ik had altijd het concealer pallet van catrice en alleen de donkerste kleur gebruikte ik maar hij is op :frowning_face: dus nu ben ik op zoek naar een nieuwe maar ik kan er gwn geen vinden die matcht met mijn bruine huid… als jullie raad weten hoor ik het graag xxxx

http://www.chicprofile.com/wp-content/uploads/2014/01/Catrice-2014-Mascara.jpg

Ik vind hiervan de middelste echt heel erg goed. Ik heb ook wel wat duurdere merken gehad (l’oreal en maybelline enzo) maar deze is echt nog beter vind ik.

Ik ben gek op de mascaras van L’oreal en als ik het goed heb zijn die op het moment 8 euro bij de kruidvat :slightly_smiling_face:

Zeker iets van Million Lashes is echt super.

Misschien de loreal true match concealer of de maybelline fit me concealer? Ik weet dat de foundations uit die lijn ook veel donkere kleuren hebben, dus misschien dat je daar wat vind

De donkerste kleur in de concealer palette van catrice is idd niet voor een bruine huid de juiste kleur :dry:

Black opal is echt een ontzettend goed merk, kun je bij ici paris xl vinden (bij de Afro winkel echt stukken goedkoper tho !!! die van Den Haag bijv.)

Maybelline Fit Me kan ik je totaal niet aanraden