HULP BIJ LIEFDESVERDRIET kandidatenoproep nieuw tv-programma

Komt jouw collega al wekenlang niet op haar werk omdat ze gedumpt is door haar vriend? Of kan je zus niet meer ophouden met huilen als het over haar ex gaat? Kortom: ken je iemand die al (te) lange tijd last heeft van een heftige vorm van liefdesverdriet? En zou je graag zien dat deze vriendin, collega of familielid zijn eigen leven weer op kan pakken? Geef hem of haar dan nu op voor een nieuw tv-programma waarin wij mensen zullen stimuleren niet langer bij de pakken neer te gaan zitten.

In dit nieuwe programma wordt de nadruk niet gelegd op het ellendige verleden, maar op de mogelijkheden van de toekomst.

Ken jij iemand die al meer dan genoeg heeft gehuild en het verdient om weer te kunnen genieten van het leven? Neem dan nu contact met ons op via reclame

Dit lijkt me echt een super slecht idee! Het is veel beter als iemand die close bij diegene is die persoon helpt en steunt. En dan zonder dat iedereen daarbij mee kan kijken, dat voelt toch gewoon niet prettig als je weet dat iedereen je zal horen en zien en je de mensen die je helpen totaal niet kent.

niet toegestaan.

Wat is dat voor een kut iets. Voel je je al kut wordt je ook nog lekker met je bakkus op tv gezet (’:

En dit is reclame dus mag niet. K bye