Huidtherapie?

Iemand die dit studeert? Zo ja, wat vind je ervan?

Ik studeer momenteel allround schoonheidsspecialiste en wil hierna misschien huidtherapie doen.
Iemand die z’n mening kan geven over de opleiding?

upp

Hier wil ik ook meer over weten aangezien ik nu laatste jaars schoonheidsspecialiste ben.

Zie dit dus maar als een up.

Bedankt! Waar studeer je? Niveau 4 allround schoonheidsspecialiste dus?

up!

Ik ben net begonnen aan de opleiding Huidtherapie. Hiervoor ben ik afgestuurd als schoonheidsspecialiste niveau 4. De studie is zeer interessant maar wel moeilijk voornamelijk de vakken natuurwetenschappen en medische theorie. Het scheelt dat ik hiervoor schoonheid heb gestudeerd aangezien ik al veel van de huid weet, maar bij deze opleiding gaan ze veeel dieper er op in.

Als je nog iets wil weten, laat maar weten!

Bedankt voor je reactie! Ja inderdaad, dat doe ik nu ook. Was de toelating moeilijk? Hoeveel plekken zijn er beschikbaar?

Sorry dat ik pas zo laat reageer…
Ik heb geen toelating gedaan bij mij ging het namelijk via een loting. Had 50% kans om te worden aangenomen en gelukkig kreeg ik goed nieuws.
In mijn jaar zijn er 120/130 aangenomen. Nu willen ze wel een toelating gaan doen komend jaar aangezien er veel in de eerste maanden al afvallen en dat is jammer aangezien er ook mensen worden afgewezen.
De toelating zal bestaan waarschijnlijk uit een toets van medische theorie, natuurkunde en misschien Engels en/of Nederlands. Alleen de school is hier nog niet uit…
Als je deze opleiding echt wil doen, schrijf je dan op tijd in!! (wie weet heb je dan meer kans tijdens de loting)
Het is echt een leuke en interessante opleiding vooral als je al schoonheidsspecialiste hebt gestudeerd is dit een goede vervolg opleiding!