Huidflapje anus.

hey girlsceners,

Ik zit met een gênant probleem… ik heb namelijk een huidflapje/plooi naast mijn anus zitten, ook wel een Mariske of Skin Tag genoemd. Ik ben nu 15 en heb geen nog geen vriend, maar ik vind het best vervelend en lelijk…
Ik vroeg me af of meer mensen dit hebben, volgens andere forums is het een kleine ingreep…

liefs x

-ja ik weet dat er een medisch topic is, maar ik denk niet dat iemand mij daar kan helpen.

iemand?

ik kan me er eigenlijk niks bij voorstellen en googlen lijkt me (nu) niet zo’n goed idee.

kan je er iets meer over vertellen?

ik ga er geen plaatje van neerzetten want het is niet echt smakelijk…
maar de meeste mensen hebben gewoon een ‘sterretje’ alleen zit er bij mij nog een huidflapje voor…

daar heb je wel gelijk in maar ik weet zeker dat het tijdens seks heel erg opvalt…

daar heb je wel gelijk in… maar ik ben bang dat het groter word of nog lelijker…

Ik denk juist niet dat hij het ziet, of je moet echt een heeel raar standje gaan doen. En als hij het ziet boeit het hem op dat moment denk ik niet zoveel.
Zolang jij zeker weet dat je seks heb met iemand waarvan jij veel houdt en hij van jou, zal hij jou gewoon accepteren zoals je bent, met of zonder flapje.

Als het je echt heel onzeker maakt kan je het altijd nog weg laten halen, als er staat dat het een kleine ingreep is met weinig bijwerkingen/risico’s…

ah ik weet echt niet wat ik moet doen, jullie hebben wel gelijk met ‘als ie echt van je houdt, maakt het hem niet uit.’ maar ik weet zeker wanneer het moment er is, ik me dood schaam…

dit lijkt me heel vervelend…

Ik heb hetzelfde en ik loop er nu al 6 maanden mee. Ik vind het echt vreselijk want ik zie gewoon meer bloed dan poep op het toiletpapier na het poepen. Weg laten snijden durf ik niet ( door slechte herinneringen aan het weg laten snijden van abcessen onder mijn oksels). Wie heeft dit meegemaakt en hoe is het verder gegaan? Anus is ook zo een lastige plek…

ik heb dit ook, je kan het laten vergoeden door je verzekering om het weg te laten halen maar dan moet je wel naar de dokter. Als je aan hem vertelt dat je er echt veel last van hebt dan denk ik dat hij je wel wil doorverwijzen.

Ik heb vanmiddag een afspraak bij de huisarts maar weg laten snijden durf ik dus niet omdat ik ook bijna examens heb. En zoals ik al zei, abcessen onder mijn oksels waren weggehaald en die zijn na 6 maanden nog niet dichtgegroeid, dus ik wil niet weer zoiets meemaken.

De vorige keer zei de huisarts dat dat huidflapje vanzelf zou moeten verdwijnen. Maar op internet lees ik dat dat onmogelijk is.

Ik heb het ook, en ben ook 15. Ik vind het heus niet prettig dat het er zit, maar ik stoor me er niet echt aan en het doet geen pijn.

Natuurlijk zou je het weg kunnen laten halen als je je er echt niet prettig bij voelt, maar ikzelf zou het het echt niet waard vinden, aangezien toch niemand het ziet behalve je toekomstige vriend. En als hij er een probleem van maakt is het gewoon een asshole;)

:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ik weet dat aambeien met het schieten van een elastiekje weggehaald kunnen worden. Dan schiet de chirurg een heel klein elastiekje om de aambei en dan valt deze er vanzelf vanaf. Schijnt ook niet heel pijnlijk te zien. Ik snap dat het genant is, maar misschien toch eens naar je huisarts hiermee? Die kan je doorsturen en volgens mij zit dat in je eigen risico dan (want specialist). Dat bloedgebeuren is niet goed en ook gevaarlijk.

Ik ben vanmiddag naar de huisarts geweest en die wilde me meteen doorverwijzen naar de chirurg. Hij gaf toen wel aan dat ik dan meer dan twee weken niet kan zitten en moeilijk naar de wc kan gaan. Toen heb ik gezegd dat ik binnenkort examens heb en toen zei hij dat we het dan toch maar beter even kunnen uitstellen. De kans dat ik na het weghalen er meer last van heb dan nu is ook erg groot, waar ik dus bang voor ben, wat ook bij mijn oksels is gebeurd… hij zei je kan nu ook rustig nadenken tot na je examens maar zo maak ik mezelf alleen maar gek.

Heb je dat al altijd gehad? Of is het meer een soort van aambeien langs de buitenkant?

Ohmyngod, ik heb precies hetzelfde. Ik wil het ook weg laten halen maar ik val flauw van bloed of pijn, dus ik denk niet dat ik het ga laten doen. Verder schaam ik me er echt gewoon dood voor. Ik ben gelukkig niet de enige…

Nee zoiets heb ik voor het eerst. Maar het ergste is voor mij natuurlijk dat ik abcessen had onder mijn oksels, die 6maanden geleden open gesneden zijn, waarvan de artsen hadden gezegd dat het binnen 3 weken zou dichtgroeien nog steeds niet dicht is na een half jaar.

Ik wil nu niet weer zoiets meemaken, en nog bij mijn anus ook.
Verder heb ik er niet veel last van, maar ik voel het natuurlijk wel. En tijdens het poepen heb ik een beetje pijn, maar de huisarts heeft me verteld dat ik straks veel meer pijn kan hebben dan nu als het straks open gesneden is.