House of shoes, invito zelfde laarsjes?

Ik was lekker aan het kijken tussen leuke laarsjes, alvast voor komende herfst (jaja, het is vroeg… maar ik heb moeite met laarsjes zoeken dus dan wil ik het liefst vroeg doen :slightly_smiling_face: )
Tot ik opeens 2 (bijna?) dezelfde laarsjes tegen kwam op verschillende sites
http://www.houseofshoes.n…ars-r7053-t451-beige.html
en
http://www.invito.com/pro…ootee/?size=&actie=&mood=
Zijn dit nou dezelfde laarsjes, of ben ik nou blind?

Alvast bedankt
X

Die van de Invito heeft zo’n ijzeren rondje bij de hak. En die van house of shoes heeft ook rondjes tussen de piramide studs zitten.

Wel zelfde model en zelfde kleurtint, qua details wel wat kleine verschillen (:

Oh grapje die van Invito heeft ook die rondjes. Shame on me :frowning_face:

Ja, en ze zijn er ook bij Le Ballon (http://www.leballon.nl/da…-platte-enkellaars/13951/), Dolcis (http://www.dolcis.nl/product/288338/dolcis/beige/bootee/) en waarschijnlijk bij nog heel veel meer winkels.
Is dat je nooit eerder opgevallen? Is bij heel veel van hun schoenen zo. Bij elke winkel staat er een andere naam in de zool, maar de schoenen zijn overal hetzelfde.

Heel veel schoenen winkels hebben exact dezelfde schoenen, moet je maar eens opletten. :wink:

Ja ze zijn hetzelfde. Ik heb die ook, maar dan in het zwart! Ze zitten GODDELIJK. Ik heb ze bij House Of Shoes vandaan, heb ze inderdaad ook gezien bij Nelson en Invito daarna en op heel veel webwinkels als Zalando enz (ineens zag ik ze overal haha)! Die schoenen van Dolcis die Phaedra postte zijn het trouwens niet, lijken er wel ontzettend op. Die jij bedoelt zijn van het merk Hot Ice en zijn zowel van binnen als van buiten van echt leer, die van Dolcis zijn van huismerk zegmaar en zeker niet van leer!

Maar het zijn echt dezelfde, weet ik zeker!
Ze zijn er trouwens ook in de hogere versie (de laars, niet de hak :p), die zijn ook best stoer!

Ah, die wilde ik ook! Maar ik vind ze zo duur. :frowning:

maar die van dolcis zijn ook 120 euro en er staat bij dat ze van leer zijn, lijkt me sterk (zeker voor die prijs) dat het nepleer is…

vind het overigens ook héle leuke laarsjes, maar te duur voor mij, helaas.