Hopeloos verliefd :(

Hey ,
Ik ben best wel heel verliefd ik kan aan niks anders meer denken en ik kan me amper concentreren tijdens de les , zelfs mijn punten dalen hierdoor :frowning_face: . die jongen had 3 maanden geleden tegen mij gezegd dat hij me wel sexy vond , ik dacht dat dit een stomme weddenschap was daarom reageerde ik heel gemeen maar 4 dagen later kwamen er 3 jongens naar mij om te zeggen dat ze een jongen kennen die mij leuk vind ( ze zeiden niet wie ). Mijn beste vriendin denk dat hij dit meende . Want hij kijkt vaak naar me en zijn vrienden hangen altijd rond bij ons in de buurt . En soms lijkt het alsof hij iets tegen me wilt zeggen maar dan doet hij het toch niet . Ik wil vragen of hij het meende maar telkens als ik naast hem sta word ik helemaal zenuwachtig en weet ik niet meer wat ik moet zeggen . Ik durf het ook gewoon niet omdat ik bang ben dat hij me nu een bitch vind , en ik voel me ook gewoon zo.
Ik kan niet zomaar met hem praten want ik ken hem bijna niet en ik kan het ook niet via gemeenschappelijke vrienden vragen want die heb ik niet ( hij zit een jaar hoger )
Wat zou ik nu doen?
Denken jullie dat hij dit meende?

Upje

Heeft hij geen Facebook of Instagram waarop je hem kan benaderen? Want als ik jou was zou ik gewoon een gokje wagen, en contact zoeken. Niet geschoten is altijd mis toch. Dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent, en kan je je weer gaan focussen op school :wink:.

Ik zou niet weten of hij het wel of niet meende, maar misschien kan je hem opzoeken op Facebook oid? Dan hoef je niet in het echt met hem te praten maar kun je wel wat zeggen, en dat is natuurlijk minder eng. Verliefd zijn is heerlijk, maar pas wel op dat je het nog wel op school goed blijft doen. Ook al is het heel moeilijk om niet aan hem te denken, probeer je eigen leven te houden.