hond poept bloed???

Hoi allemaal

mijn hond poept sinds een half uur geleden ongeveer bloed, het lijkt een beetje op diaree met bloeddruppeltjes erin en ook gewoon bloeddruppels… ik ben alleen thuis en ik ben echt heel erg bang, weet iemand wat ik moet doen? wie heeft dit wel eens gehad? ik kijk op internet maar ik lees daar de ergste dingen! mijn hond is pas 6! ze is niet loops! ik gaf haar hondensnoep en dat wou ze wel eten!

Niet op internet lezen, maar de dierenarts even bellen of daar even langs gaan.

GOOGLE

Dierenarts bellen!

ik zou zeker geen site als girlscene raadplegen om gezondheidsredenen van mens of dier, hiervoor kun je veel beter een arts raadplegen.

Misschien kan je vandaag nog terecht bij de dierenarts. Maak je niet al te druk, het hoeft niet per se iets ernstigs te zijn.

Het kan ook gewoon een scheurtje (in de anus) zijn… Maar omdat het ook echt in de ontlasting zit zal ik inderdaad wel gewoon even bellen naar de dierenarts voor een afspraak.

Waarschijnlijk een onstoken anaalkliertje, gewoon even langs de dierenarts! Niet gaan googelen, kom je alleen maar nare dingen tegen.

De dierenarst bellen! Anders blijf je zo alleen thuis en je weet niet wat het is enzo, en wij kunnen ook niet echt zeggen wat het is.

Serieus?:face_with_raised_eyebrow:

Dierenarts.

bel gewoon de dieren arts aub! het hoeft niks te zijn maar kan wel. Dus bel! die kan je vast wel tips geven

De dierenarts bellen meer kan je niet doen.

Oh en laat aub even weten hoe het dan met je hondje gaat!

Ik zou gewoon even naar de dierenarts bellen als ik jou was!

Ik hoop het niet. :pensive:

Ik ging een x iemand d’r hond uitlaten en toen gebeurde dat ook. Die hond die was blijkbaar ziet en kreeg antibiotica en toen was het weer goed. Maar wel de dierenarts bellen zoals hierboven vaak word gezegd ^

dit, heeft mn kat ook gehad, wel even langs de DA gaan, het kunnen ook dingen met zn darmen zijn.

Bel je ouders/tante/oma
of iemand van je fam.
en vraag of 1 van hun mee wil gaan naar de dierenarts.
wel zo snel mogelijk doen.

goodLuck
x