Holland's Next Topmodel 2017 (HNTM)

Hoi! :slightly_smiling_face:
Net als vorig jaar start ik dit topic weer (vorige topic!), want het is alweer bijna tijd voor één van onze guilty pleasures: HNTM! Wederom kon ik alleen topics vinden met vragen over de casting, dit topic is bedoeld om over het programma zelf te praten.

Dit jaar zal het iets anders worden dan voorgaande jaren, aangezien er een nieuwe jury is (met o.a Kim Feenstra, winnares 2007) en een nieuwe presentatrice: Anna Nooshin. Oh, en er zijn voor het eerst ook mannen bij!

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20638728_1791438700873299_9097053593384770386_n.jpg?oh=92da2a91f02a8307b44f876c7bc52769&oe=5A2B3E53

De modellen van dit jaar zijn:

Eliminaties:

  • Aflevering 1: Lohrenz, Fabiola, Veranique, Chris
  • Aflevering 2: Senna
  • Aflevering 3: Quincy & Sanne (blond)
  • Aflevering 4: Chelsey
  • Aflevering 5: Milan & Daila
  • Aflevering 6: Jamie
  • Aflevering 7: Niemand!
  • Aflevering 8: Bonita

Winnaar: Montell

HNTM 2017 begint op maandag 4 september op RTL5 om 20:30.

Yessss! Can’t wait! :grin:

Weet iemand of dit vanuit het buitenland te bekijken is?

Oh wat ben ik blij dat Anouk eindelijk weg is. Ik cringe altijd zo hard om haar :’)

Over buitenland, geen idee! Ik hoop het, aangezien ik zelf ook in het buitenland zit. Anders kan je het altijd nog met iemand via skype terugkijken? (scherm delen terwijl iemand het aan zet in Nederland).

Zo veel zin in!!!
En ja zo blij dat die Anouk weg is…

Aaaah eindelijk!!

Sommige RTL programma’s zijn vanuit het buitenland te bekijken ja! Maar of je HNTM vanuit het buitenland kunt kijken weet ik niet zeker…

-

Hahaha inderdaad, zo blij dat Anouk weg is! Ben wel heel benieuwd hoe Anna als presentatrice gaat zijn. Ik vond haar vorig jaar als die “social media expert” heel cringy en irritant, terwijl ik haar op haar youtube-kanaal wel heel leuk vind.

Omg, ik heb er zó veel zin in! Ben zo benieuwd hoe deze nieuwelingen het gaan doen. Het wordt een totaal nieuw seizoen.

Ik heb er weer zin in. Wel blij dat Anouk weg is maar weet niet of ik heel blij ben met Anna als haar vervangster. Ben bang dat dat hele social media gedoe van vorig jaar weer heel erg op de voorgrond staat.

Wel leuk dat Kim mee doet, vind haar echt super!

Ja klopt, maar volgens mij vond zij dat ook niet echt leuk. Was meer geforceerd

Ik kijk ook weer uit naar die recaps achteraf van die blog waarvan ik de naam vergeten ben, ik moet daar altijd zo om lachen :stuck_out_tongue:
En er zijn ook een paar dagen van te voren uitzendingen van de audities, die ga ik ook kijken #guiltypleasure.

Maar kunnen we het ook even hebben over het feit dat dit seizoen uit vrouwen én mannen bestaat?! YAAAS

Jaaa dit besefte ik net ook weer! Ik ga vast popcorn inslaan want als die combinatie net zo erg wordt als in ANTM (wat ik overigens niet helemaaal verwacht) kunnen we nog wat verwachten. Zó veel zin in! Dit is een van de weinige programma’s waar ik de drama alleen maar leuk vind. Luv colette van vorig jaar <3

Omg ja, ik heb twee seizoenen van ANTM gekeken waarbij er mannen bij zaten en zoveel drama, love it :stuck_out_tongue: Ik kan ook niet van heel veel programma’s drama hebben, maar bij dit programma kan ik er geen genoeg van krijgen :’)

Dat is een goed idee! Wist niet dat dat kon.

Ik vind Anna echt vreselijk. Had liever iemand anders gehad. Kim had dat van mij ook wel mogen presenteren.

Bij Kim denk ik altijd ‘meid kuch eens even’ dus ik denk dat ik haar als presentatrice niet had kunnen hendelen hahaha. Voor de jury vind ik haar wel super geschikt, ze heeft verstand van zaken en ook nog eens oud deelneemster.
Ben wel heel benieuwd naar Anna… Ik hoop echt dat het inderdaad niet zo gemaakt is als vorig jaar. Man man het was dat ze zo knap is, daarom bleef ik die stukjes kijken lol maar ik vond het zo irritant. Ik denk wel dat ze een goede vervanger zou kunnen zijn!
van mij had Anouk dan wel weer mogen blijven maar dat terzijde.

Ja die stem idd, maar dat komt geloof ik vooral omdat ze echt heel slechthorend is

^oh dat wist ik niet! Verklaart wel een hele hoop, en dat maakt het denk ik iets makkelijker om naar te luisteren haha.

Ik heb het tbh ook niet heel erg op Anna, maar ben iig blij het dat een nieuw iemand is ipv Anouk :’) Wie weet valt ze wel mee nu ze het presenteert, dat social media gedoe van vorig jaar was sowieso super geforceerd.

Oh en dat over Kim wist ik ook niet! Weer wat geleerd (vond haar manier van praten altijd best wel irritant, oeps)